Korkuyorum Baba Dizisi Tüm Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri


Güncelleme: 8 Kasım 2018 : 22:16
0

Limon Filmin yapımcılığını üstlendiği 2017-2018 yaz dönemi dizilerinden olan Korkuyorum Baba dizisi hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.  Korkuyorum Baba dizisi oyuncu kadrosu en çok merak edilen ve araştırılan konulardan oldu.  Bizde sizler için Korkuyorum Baba dizisi oyuncu kadrosu hakkında tüm bilgileri derledik. İşte Korkuyorum Baba dizisi oyuncuları ve karakterleri.

Oyuncularının titizlikle seçildiği Korkuyorum Baba Dizisinin başrollerinde yetenekli oyuncu Ekin Mert Daymaz, ünlü oyuncu Barış Falay ve şimdi gözler önünde olan çocuk oyuncu Ataberk Mutlu’nun kardeşi Can Mutlu’nun olacağı gelen haberler arasında. Korkuyorum Baba dizisi oyuncu kadrosu ile göz dolduracak gibi.

Dizinin cast çalışmaları tüm hızıyla devam ederken kanalı da şimdiden belli oldu. Kanal D ekranlarının iddialı dizileri arasında olmayı planlayan dizinin oyuncularının seçimi devam ediyor. Cast çalışmalarının titizlikle devam ettiği dizinin yönetmeni ise  Cem KArcı olacak. Yeni başlayan projelerde senaryonun yanında dizinin oyuncu kadrosu da oldukça önemli. Korkuyorum Baba dizisi oyuncu kadrosu son zamanların ekranlarda aranan isimlerinden oluşacak.

Korkuyorum Baba Dizisi Tüm Oyuncular ve Karakterleri Biyoğrafisi

Korkuyorum Baba Dizisi Barış Falay Kimdir?

Balıkesir’de 1972 de doğmuş olan oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde Tiyatro bölümünü bitirmiştir. Medcezir ve Paramparça gibi dizileriyle ön plana çıkan oyuncu karizmatik yapısıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Korkuyorum Baba Dizisi Ataberk Mutlu Kimdir?

2005 yılında Tekirdağ’da dünyaya gelen çocuk oyuncu daha önce Poyraz Karayel’de kendini tanıttı. Poyraz Karayel’de ve Karadayı dizisinde rol alan Ataberk Mutlu küçük yaşına rağmen hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Oyuncuya yeni dizide başarılar diliyoruz.

Korkuyorum Baba Dizisi Ekin Mert Daymaz Kimdir?

2 Aralık 1990 Hollanda’da dünyaya gelmiştir. Mert Daymaz 2014 de rol aldığı Not Defteri dizi ile büyük kitlelerce tanınmış oldu. Arkasından gelen Çilek Kokusu, Hayat Sevince Güzel ve son olarak Dayan Yüreğim adlı dizide rol alan oyuncu şimdi ise Korkuyorum Baba Dizisinde rol alacaktır.

Korkuyorum Baba dizisi oyuncu kadrosu ile siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.