Korkuyorum Baba Dizisi Çalan Şarkılar Tamamı-Jenerik ve Bölüm Şarkıları


Güncelleme: 9 Kasım 2018 : 14:23
0

Limon Film yapımcılığında ekranlara gelecek olan dizinin hikayesi ve oyuncuları kadar dizinin müzikleri de ilgi çekmeye başladı. Dizinin konusu ile orantılı olarak duygu yüklü şarkıların ekranlara geldiği dizi de çalan tüm şarkıları ve jenerik müziğini yazımızda bulabilirsiniz. Sizler için Korkuyorum Baba Diziside çalan tüm şarkıları bu başlık altında derliyoruz.

Korkuyorum Baba Dizisi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak ve oyuncu kadrosunda Barış Falay, Ekin Mert Daymaz ve Ataberk Mutlu’nun kardeşi Can Mutlu yer alacak. Korkuyorum Baba Dizisi dram türünde ekranlara gelecek. Bu anlamda dizide duygusal parçalar sıkça çalacak. Ve sizler için dizide çalan tüm şarkıları bu yazımız altında sizlerle paylaşıcaz. Bizi takipte kalın.

[kirmizitext]Oğlum Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? için tıkla[/kirmizitext]

Limon Filmin projesi olarak ekranlara gelecek olan dizinin ilk olarak adı Oğlum olarak sosyal medyaya yansımıştı. Fakat dizinin isminde değişiklik yapılarak Korkuyorum Baba Dizisi oldu. Başrol oyuncuları için Özge Özberk ve Barış Falay görüşmeler yapıldı. Yönetmenliğini ise daha önce Poyraz Karayel dizisi yönetmen koltuğunda oturan Çağrı Vila Lostuvalı üstlendi. Korkuyorum Baba Dizisi çalan şarkıları Korkuyorum Baba Dizisi jenerik müziği ve Korkuyorum Baba Dizisi 1. bölüm çalan şarkıları Korkuyorum Baba Dizisi 2. bölümde çalan şarkıları bu başlık altında oluyup dinleyebilirisiniz.