O Ses Türkiye Sercan Aktepe Kimdir? Sercan Aktepe kimi seçti? Nereli? Kaç Yaşında?


Güncelleme: 22 Ekim 2018 : 00:16
0

O Ses Türkiye de Cumartesi gününe, Nuray Zaman Öz damgasını vurmuştu. Sezen Aksudan Yarası Saklım adlı parçayı seslendiren yarışmacı tüm jüri üyelerini döndürmeyi başarmıştı. Nuray Zaman Öz, jüri üyelerinden Murat Boz’u tercih etti. Murat Boz, Nuray’ı takımına kattığı için çok mutlu oldu. Nuray Zaman Öz, Ankara’da sahne alıyor.

Pazar günü de bomba gibi sesler sahneye çıkmaya devam ediyor. O Ses Türkiye’de şuana kadar Ferhat Üngür ve Nuray Zaman Öz çok konuşuldu. O Ses Türkiye Sercan Aktepe Kimdir? Sercan Aktepe kimi seçti? Nereli? Kaç Yaşında?

Umut Fidan o Ses Türkiye’ye Vandan katılıyor. Müziğe Kenan çalarak başlayan Umut Fidan konservatuar öğrencisi. Umut Fidan’ın performansı için aşağıda paylaşacağımız linki tıklayabilirsiniz. Umut Fidan’a Beyazıt Öztürk ve Hadise döndü. Umut Öztürk, yoluna Hadise ile devam edecek. Hadise Umut’u takımına kazandırdığı için çok sevindi.

Sercan,Ordu Fatsalı bir müzisyenin oğlu. Fatsada yaşıyor ve müzik ile uğraşıyor. 21 yaşındaki yarışmacı geceye damga vurdu. Performansını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.