Nefes Nefese Rüyanın Annesi Kim? Rüya Annesini Bulabilecek mi


Güncelleme: 13 Eylül 2018 : 00:08
2

İlk bölümü ile ekranlara gelen [kirmizitext]Nefes Nefese dizisi[/kirmizitext] Bir bilinmezlik de yola çıktı. Zengin bir ailenin kızı olan Rüya ilk bölümde annesini bulma düşüncesiyle tehlikeli işlere girişti. Rüya annesini bulabilecek mi rüyanın annesi kim izleyiciler tarafından merak edildi.

Rüya’nın annesi küçüklüğünden hayal meyal hatırladığı hatta bazen rüyalarda gördüğü bir anne. Annesinin varlığından emin olan Rüya her şeye rağmen onu bulma peşinde. Her defasında babasına annesine sorar, babası da kaçamak cevaplar verir ancak Rüya bir türlü ikna olmaz.

Rüya bir ebeden annesinin yaşadığını öğrenmiştir. Daha sonra ise o ebeden haber alamaz. Annesinin yaşadığını Suriye’de olduğunu bilen Rüya, Suriye’ye girişinin olduğunu ancak çıkışın olmadığını bildiği halde Suriye’ye gitme planı yapmıştır. Tüm tehlikeleri göze alarak Antakya’ya doğru gitmek için havaalanına gider. Fakat uçağı kaçırmıştır. Küçük de olsa gitme ihtimalinin olması onu havaalanından geri eve çeviremez. Ve sonunda Yusuf’un yardımı ile artık Antakya uçağına binmiştir.

[mavitext]Nefes Nefese dizisi çalan şarkılar ve sözleri <<< Tıklayınız[/mavitext]

Rüya annesini ararken bir çok badire atlatmıştır. Ancak annesini uzakta arayan Rüya için aslında annesi çok yakındadır. Evet değerli takipçilerimiz sizlerle hiç bir yerde bulamayacağınız bir bilgi paylaşıcaz. Rüya’nın gerçek annesi Sultan’dır. Sultan yıllar önce Ayaz Kıran ile yaşadığı ilişkisinden bir çocuğu olmuştur. Daha sonra 20 yıldır ortalarda gözükmeyen Sultan bir şekilde Alacan aşiretinin yanına girmiş ve uzun yıllar orada kimliğini saklamıştır.

Hatta dizinin 5. bölümünde Afet’in Rüya’nın elini kestiği anda söylediği sözler, seyirciye bir ipucu idi. Rüya parmağını bir cam parçası ile kesmiş ve bunun üzerine Afeti ise Rüya’ya “sen hiç görmediğin annen için bu kadar göz yaşı dökdüysen, annen eğer senin bir defa olsun kokunu adıysa senin her canın acıdığında onun da yüreği parça parça olur” demiş ve o anda içeriye Sultan girmiştir. Bu net bir bilgidir. Rüyanın annesi Sultan’dır.

Rüya annem zannettiği kişiyle sarılırken onları gören Sultan’ın kızından haberi olmadığı halde içinin yağları erimiş annelik duyguları mı dersiniz kan çekti mi dersiniz ne dersiniz bilemem ama Rüya gerçek annesinin dizinin dibindedir. Diğer kadın ise sadece babası Atmaca yada Ayaz Kıranın sırf Rüya yı vazgeçirmek adına oynadığı bir oyundan ibarettir.

Bir sonraki bölümde Rüya hala annesini bulamamış olacak. Peki Rüya gerçek annesi olan Sultan ile nasıl tanışacak? Gerçek annesi Sultan’a ne zaman kavuşacak. Bu kadının annesi olmadığını nasıl anlayacak? Tahmini senaryo bilgilerini yorum kısmından bizlerle paylaşırsanız seviniriz. Bakalım kim ne kadar dikkatle izliyor diziyi.:)

 

Comments are closed.