Nefes Nefese Rüya Kim? Gerçek Adı, Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 2 Mart 2018 : 23:22
1

Star Tv 2018 sezonu için hazırladığı projelerini art arda ekrana getirmeye devam ediyor.Hazırlıkları uzun süredir devam eden Nefes Nefese dizisi yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı konusuyla izleyenleri ekrana kilitlemeyi hedefleyen Nefes Nefese Rüya kim? Nefes Nefese Rüya karakterine hayat veren Melisa Şenolsun kimdir? İşte detaylar…

Emek ve özveriyle hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Uğur Yücel yer alıyor. Uğur Yücel aynı zamanda dizinin önemli başrol oyuncularından biri. Nefes Nefese dizisinin etkileyici senaryosunu ise daha önce Canım Ailem, Aramızda Kalsın ve Yabancı Damat gibi dizilere imza atan Selin Tunç kaleme alıyor. Dizi oldukça başarılı bir ekibin çalışmasıyla ortaya çıktı. Umarız beklentileri karşılar ve hak ettiği değeri görür.  Diziyle ilgili genel bilgilerin ardından Nefes Nefese Rüya kimdir sorusuna gelelim. Dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Nefes Nefese Rüya hakkında detaylı bilgiler haberimizin devamında…

Nefes Nefese Rüya karakterine hayat veren genç oyuncu Melisa Şenolsun 24 Eylül 1996 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Henüz 6 yaşında oyunculukla tanışan Melisa Şenolsun orta ve lise yıllarında okulun tiyatro kulüplerinde yer almıştır. Ve kariyerine bu alanda yön vererek İstanbul devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Sanatın her dalına ilgi duyan Melisa Şenolsun profesyonel olarak Jimnastik ve Bale yapmaktadır. Kardeşi de kendisi gibi oyuncudur. Güneşi Beklerken dizisinde izlediğimiz Efecan Şenolsun Melisa Şenolsun’un kardeşidir.

1.71 boyunda ve 55 kg ağırlığında olan güzel oyuncu yeşil gözleriyle dikkat çekiyor. Oyuncu güzelliğini İzmir’li olmasından kaynaklandığını dile getiriyor. Modayla da yakından ilgili olan Melisa Şenolsun New York moda haftasının davetlilerinden biriydi. Bu davette bulunmanın mutluluğunu şu sözlerle açıklıyor;  “Dünya’nın en güzel kadınları ile birlikte bu özel partide bulunmak benim için oldukça anlamlı. Güzelliklerinin yanı sıra kariyerlerinde elde ettikleri başarılara da hayran olduğum kişiler ile aynı platformda bulunmak beni çok mutlu etti.” Duygularını samimi bir şekilde dile getiren Melisa Şenolsun mütevazi tavırlarıyla da kendini sevdiren bir isim.

Genç yaşına rağmen başarılı projelerde yer alan Melisa Şenolsun’u izleyici Kiralık Aşk dizisinde Sude karakteriyle tanıdı. Sonrasında Umuda Kelepçe Vurulmaz isimli gençlik dizisinde  rol aldı. Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde silik bir karaktere hayat verdiği için çok fazla dikkat çekmedi. Fakat Melisa Şenolsun için Nefes Nefese Rüya karakteri  bir dönüm noktası olacak. Nefes Nefese Rüya ile kariyerinde önemli bir başarı yakalayacak.

Nefes Nefese Rüya, Babası Ayaz Kıran’la sakin bir hayat sürerken; annesinin hayatta ve Suriye’de olduğunu öğreniyor. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan sözünden çıkmayan Rüya annesini bulmak için Suriyeli Baran ile sahte bir evlilik yapmak zorunda kalıyor. Nütün hikaye bu noktada başlıyor.

Nefes Nefese Rüya kim sorusunu böylece yanıtlamış olduk. Sizler Nefes Nefese Rüya karakterini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.


Nefes Nefese Boran Kim? Gerçek Adı


Nefes Nefese dizisinde rol alan diğer oyuncular; Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım

Comments are closed.