Nefes Nefese Final mi Yapacak? Yeni Sezonda Devam Edecek mi?


Güncelleme: 16 Ağustos 2018 : 09:20
5

Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun, Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Sezer Avcı, Hülya Duyar gibi yetenekli isimlerin yer aldığı Nefes Nefese dizisi Star TV ekranlarında her çarşamba ekranlarda izleyiciyle buluşuyor. Nefes Nefese dizisi yaz sezonu dizileri arasında üzerinde en çok konuşulan diziler arasına girmeyi başarmıştır. Durum böyle olunca izleyicilerin merak ettiği Nefes Nefese dizisi final mi yapacak yoksa yeni sezonda devam edecek mi?

Nefes Nefese dizisi yaz sezonu itibariyle Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezleri haline gelmiş olsa da yıl içinde yayında olan ve kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip olan Atv’nin Sen anlat Karadeniz dizisi ile TRT 1 ekranlarında yayında olan Diriliş Ertuğrul ile aynı güne denk gelen Çocuklar Duymasın dizileriyle yarışa girecek.

Dizide anlatılan Melisa Şenolsun yani Rüya’nın hiç görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğrenmesi ile Suriye’ye gitme hikayesini anlatıyor. Babasıyla yaşayan Rüya annesinin yaşadığını öğrenmesi ile işgal altındaki Suriye’ye gitme isteği tüm tehlikeleri göze almasını da yanında getirir.

Rüya’nın anne bulma macerası Yusuf yani Şükrü Özyıldız ile aralarında geçecek çekim gücüne karşı koyamayacak ve güzel bir aşka vesile olacak. Fakat Atmaca kabındaki babasının hiç tanımadığı yüzü ile karşı karşıya kalacak olan Rüya ve Yusuf’u neler bekliyor merak konusu.

Son bölümde Yusuf rüyayı yakalayıp takasa götürecektir. Anlaşmada babası ile rüya karşılıklı olarak değiş-tokuş edilecektir. Bu arada rüya Suriye’deki kendine aşık ettiği Boran ulaşmış ve onunla sözleşmiştir. İşler yolunda gitmez ve Rüya Yusuf’u vermemek için tehlikeli bir işe girişir. Rüyanın ölmesi an meselesidir. Oldukça korkan Rüya Yusuf’a oyun mu oynuyorsun Ben ölüyordum diye tepkisini gösterir. Fakat Yusuf her şeye rağmen onu kurtaracağını kendi canı pahasına olsa da onun ölümüne izin vermeyeceğini söyler ve evine getirir. Fakat Suriye’deki Boran ise aşk uğruna her şeyi göze alarak Antakya’daki Yusuf’un evini basar ve Rüyayı oradan çıkarır. Hikaye bu şekilde devam eder gider.

Peki bu hikayeyi heyecanla izleyen izleyiciler Nefes Nefese dizisi final konusundaki düşünceleri nelerdir? Nefes Nefese dizisi final yapıp bitecek mi yoksa yeni sezonda iddialı dizilerle boyunun ölçüsünü almak için mi bekleyecek? Bizce Nefes Nefese dizisi güzel bir dizi ve bitmesini istemiyoruz fakat çarşamba günündeki akıbetini de şimdiden görüyoruz. Siz de aynı şeyleri düşünüyorsanız yoruma düşüncelerinizi yazarsanız en azından dizinin yayın gününü değiştirilmesine ve devam etmesini vesile oluruz.

5 YORUMLAR

  1. Dizi arabesk olmazsa reytingleri düşük oluyor nedense. Peki diziyi beğenip izleyenler…..

  2. Çocuklar duymasın dizisi yıllardır oynuyor ve hiç izlemedim izlemiyorunda acaba gerçekten izleyen varmı onuda merak ediyorum diriliş Ertuğrul uda izlemiyorum saçma sapan bi dizi annem izliyor yaş 67 hiç okula gitmemis biri nefes nefese güzel bir dizi en azından içinde aşk var bu günü yaşıyorlar çok fazla silah var ama yinede bir çok saçma sapan diziden de iyi (yeni gelin )gibi yayından kaldırılmasın niye kaldırıyor sunuz zaten iyi dizileri kaldırıp ise yaramayan dizileri ısrarla yayinliyorsunuz bu kadar mi

Comments are closed.