Nefes Nefese 3. Bölüm Fragmanı ve Özeti, 15 Ağustos Neler Olacak?


Güncelleme: 8 Ağustos 2018 : 22:52
0

Yusuf babasına karşılık Rüya’yı teslim etmenin planını yapmıştır. Ancak Yusuf beklemediği bir gelişme ile karşılaşır. Eve geldiğinde Rüya evde yoktur. Nefes Nefese 3. bölüm Fragmanı yayınlandı mı, Nefes Nefese 15 Ağustos 3. bölüm Özeti.

Rüya, Berlin’den annesini bulmak için Suriye’ye geçmenin planlarını yapmaktadır. bunun için de Antakya’ya gelmiş ve sınırdan geçmek için bazı gruplarla anlaşmıştır. Yusuf’ta uzun süredir görmediği ailesini görmek için Antakya’ya gelmiştir. Rüya ve Yusuf’un yolları burada kesişir.

Bir sınır sorunu nedeni ile Yusuf babasını almak için sınıra gider. Rüya’da sınırdan geçmek için oradadır. Çatışma anında Yusuf, Rüya’yı kaçırır. Rüyayı onlardan birisi sanır. Babasına ulaşmak için her yolu deneyen Yusuf en sonunda onu kaçıranlarla irtibata geçer ve onlarla bir anlaşma yapar. Rüya’ya karşılık babasını alacaktır. Takas yapılacaktır.

[kirmizitext]Nefes Nefese Rüyanın Annesi Kim? Rüya Annesini Bulabilecek mi için tıklayınız[/kirmizitext]

Yusuf eve geldiğinde Rüya’nın kaçtığını görür. Geç kalmadan Rüya’yı bulmak zorundadır. Yusuf’un belkide 24 saatten de az bir vakti vardır.

Nefes Nefese 3. Bölüm Fragmanı-Güncellenecektir