Muhteşem Yüzyıl Kösem Final Mi Yapacak Sezon Finali Mi 2017 Mayıs


Güncelleme: 1 Nisan 2017 : 15:00
78

Muhteşem Yüzyıl Kösem Final Mi Yapacak Sezon Finali Mi 2017 Mayıs

Fox Tv ekranlarının beğenilerek takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem bu sezon csonunda bitecek mi yoksa devam edecek mi sorusuna cevap vereceğiz. Dizi başka bir kanaldan transfer edildikten sonra ve başrol oyuncusu Beren Saat diziden ayrıldıktan sonra reytinglerinde ciddi bir düşüş yaşandı. Nurgül Yeşilçay gibi güçlü oyuncuları kadrosuna dahil etsede bir türlü eski temposunu yakalayamadı.Ancak dizinin devam etmesinin farklı nedenleri var.

Muhteşem Yüzyıl Kösem yutriçinde beklenen ilgiyi görmese de yurt dışında birkaç ülkeye satılan dizinin bölümleri izlenme rekorları kırıyor. Bu nedenle yapımcılar yurt dışında ki başarıyı göz önüne alarak diziyi devam ettiriyorlar. Bu sezon sonunda da aynı nedenden dolayı dizi 23 Mayıs Salı günü sezon finali yaparak tatile girecek ve Eylüldöneminde tekrar ekranlarda ki yerini alacak.

Dizinin yurt içinde ilgi görmemesini en başta ki nedeni bu formatta birkaç dizinin yayınlanmış olması ve farklı tarihi dönemleri anlatan birçok dizinin şuan devam ediyor olmasından diye düşünüyoruz. Çünkü artık seyirci bu tarz dizilere doydu diyebiliriz. Sizin dizi ile ilgili görüş ve düşünceleriniz nedir yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

78 YORUMLAR

  1. Şukadarını söyliyim baştan dizide bir yanlışlıktır gitti toparlayan ve cuk oturan Nurgül yeşilçay oldu bence bu dizi son vahtetdine kadar uzardı seçimler doğru olmalı mesela Hülya avşar asla safiye sultan değil kösem olmalıydı beren saat gençlik yılları Nurgül yine kösem orta yaşlar Hülya Avşarda son halleri olabilirdi ama şu anda çok güzel gidiyor herdaim izlenicek nitelikte bitmesin valla ben izliyorumm. Ama çok hızlandı konular sanırım bitecek !!

  2. Cok guzel kesinlikle devam etsin nurgul yesilcay harika bence oyunculugu.. en onemlisi hem sonrasini merak edioruz. Diger yapilan yapimlar farkli bir devir ve kostumler dekorasyonlari basit ve bayagi gozukmekte. Hicbir dizi muhtesem yuzyil kosem sultan tim yapinciligi gecemedi bence.

  3. Ben muhteşem yüzyıl kösem rolünün Nurgül Yeşilçay a daha çok yakıştığını düşünüyorum. Kosemi daha iyi oynuyor. Diziyi en başından beri seyretmedim. Çünkü rolün Nurgül e daha iyi yakisacagindan emindim. Diziye Nurgül ün girmesi kadar doğru bir karar verilmesiyle diziyi izlemeye başladım. Hırsı ve anneliği bir anda hissettirebiliyor. Güçlü bir karakterin hakkını veriyor. Nurgül Yeşilçay ı ikinci bahar ‘daki rolünden beri çok başarılı bulmuşumdur. Her daim yolun açık olsun Nurgül Yeşilçay.

  4. Görerek kalite
    Yönetmen ve senaryo olarak eski kalitesinde değil
    Sanat eseri izler gibi izliyorduk, 2 sezondur baştan savma gidiyor.

  5. bu film tarihi deil kendi kafalarına göre uyarlamayı anlatıyor bir sultan nasıl aşık olup evlenir koskoca sultan 4. murat han kendi kardeşleri deilde nasıl kırım tahtındaki şehzadeyi çagırır kesinlikle bu dizi bitmeli tarihi deil izlenmeye göre uyarlanıyor kösem sultanıda kemankeşe aşık ettiler ya helal olsun onlara böyle kudretli sultanı siz bi düşünün mirasınızı yoldan geçen bir adamamı bırakırsınız yoksa kardeşinizemi böyle yalan dolan yazılmış hikayelere gerek yok dizi bitmeli

  6. Bitmesin hürremi yarıda bırakıp tadını kaçırdınız bari kösem tadıyla izleyelim bitmemeli bitmesin hayran lık ile izlediğim tek dizi

  7. Muhtesem yuzyilin devam etmesini isterim ayrica kara
    Kara sevda da devam etmesini isterim

  8. Lutven muhtesem yuzyil yeni sezon devam etsin ben tarih dizilerini cok seviyorum isalah devam eder

  9. muhteşem yüzyıl ve muhteşem yüzyıl kösem gerçekten bu diziler çok güzel tims yayıncılık hakkı nı veriyor tarihi dizilerin devamını bekliyoruz

  10. Çok beğenerek izliyorum gerçekten muhteşem sultan süleyman dönemi gayet güzel anlatıldı şimdiki de çok güzel devam etmesini istiyorum başarı diliyorum

  11. Kösemi çok çok seviyorum.Nurgül Yeşilçay Beren saatden rolünü daha güzel oynuyor. Beeren saat çok çok kötü oynuyordu. I love you Muhteşem yüzyıl Kösemi.

  12. Muhteşem yüzyıl kösem çok başarılı bir dizi Nurgül yesilçay fevkalade güzel oynuyor beren kösem rolünde çok zayıf kalmıştı ve gerçekten muhteşem dekorlar ve ççok emek verilen bir eser yalnız savaş sahneleri biraz yetersiz diziyi bütün oyuncularıyla başarılı buluyorum lütfen devam ettirin reytinglere inanmıyorum diğer osmanlı dizileri bunun yanında müsamere gibi kalıyor başarılar diliyorum

  13. Avrupada izlenen Ve sevilen bir dizi.. Ben berlinden izliyorum maalesef Fox almanYada yayinlanmadigi icin, internetden izliyoruz Ama starda devam etseydi ozaman reytingde yükselirdi. Bence starda devam etsin muhtesem yüzyil kösem bence final yapmayin Cok erken..

  14. muhteşem yüzyıl ve muhteşem yüzyıl kösem kaç senedir begenerek ve cok cok severek hayran kalarak izledğim bir dizi…hic bir bölmünü kaçırmadan izliyorum..devam etmesini çok istiyorum…devam etsin….

  15. Sultan Murad hanin devri o kadar gozel cekilmish aktyor kadrosu o kadar gozel ki 2 sezon birinci sezondan cox gozel sakin bitmesin. Bu dizi sayesinde osmanli tarixini oyrendim. Cox tewekkurler ?

  16. Sultan Murad hanin devri o kadar gozel cekilmish aktyor kadrosu o kadar gozel ki 2 sezon birinci sezondan cox gozel sakin bitmesin. Bu dizi sayesinde osmanli tarixini oyrendim. Cox tewekkurler ?

  17. Ben diziyi Azeybeycandan izliyorum. Merakla ve cok buyuk bir sevgiyle izlediyim tek dizi. Turk toplumunun ulke icinde kendi tarihini merak etmeyip basit ask dizilerini izlemesi cok garip ve uzucu geliyor bana acikcasi. Kosem bende osmanli tarihine o kadar guclu bir ilgi yaratdi ki Wikipediden tarihinizi okuyorum. Sultan Murat Han rolunu oynayan Metin Akdulger o kadar guzel bir oyunculuk sergiliyorki,ona hayran olmamak elde deyil. Kendisi Sultan Murati yasiyor adeta. Bu dizideki rolundan sonra mutlaka en iyi erkek oyuncu dalinda odul almasi sart. Dizinin filan yapmasi cok uzucu olur. Lutfen finali dusunmesin yapimcilar!!!

  18. Bu konuyla ilgili yorumum su.Ben bu tur dizileri cok beyeniyorum ve ta Azerbaycandan sizin cok basarili ve cok guzel tarihi dizileriniz olan Muhtese. Yuzyili ta Sultan Suleyman doneminden izliyorum,bununla yanasi Dirilis Ertugrula dda bayiliyorum,hic bir bolumunu de birakmadan izliyorum.Hele Payitaht Abdulhamit hani demiyorum,cok beyeniyle izliyorum.Lutfen bu tur diziler cok olsun,tarihimuzi bilmemiz indiki genclercin cok lazim.Lutfen devami gelsin

  19. MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM nasıl izlenmiyor anlamıyorum tarihimize ışık tutan bu filmin yurt dışında değil yurt için de izlenmesi gerekir çünkü insanlığın geçmişini ve Türk milletinin devletinin tarihini öğrenmek bir keyif değil sorumluluk olmalıydı.Hatta görev insanlar yani Türk devleti hiç bilmezler mi bu günlere nice padişahlar sayesinde geldik. Hiç merak etmezler mi bu günlere nasıl ulaştığımızı TARİH insanlar için sadece bir yaşanmışlıklardan ve tozlu sayfalarla bir rafa kaldırılmış yığın yığın okuması güç olan kitaplardan ibaret halbuki bilmezler ki tarih biziz tarih bizi anlatır… Tarih bizlerin geçmişine ışık tuttuğu gibi geleceğimizin de kıymetini hatırlatır. Bu vatanın kolay alınmadığını ve padişahların tahta oturduklarında oh çekemediğini zamanı geldiğinde 1. Murat gibi nicelerinin şehit düştüğünü… Anlamı olmayan aşk filmleri seyredileceğine tarihimizi bizi seyredelim derim….. Onun için MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEMDE izlenilmesi gereken filmlerin arasında bırakın 24. sırada 1. sırada izlenilmeli….

    • Betulcum yorumun çok guzel resmen kalbimdekini soyledin şahsen Ben turk olmasam bile tam bir osmanli aşigiyim diziyi izlediginde hayatin anlamini aliyorsun.

  20. Bence problem sali gunu yayinlaniyor diye cunku sali gunu bir dizi daha var baya bir reyting yapti, sahsen ben muhtesem yuzyil’i seyrediyorum ama sadece ben yetmiyorum demek ki. Insallah daha cok bolum izleris bence muhtesem bir dizi

  21. müthiş müzik dekor kostüm oyunculuk senaryo yönetim..bir dizi daha nasıl olsun ki? tüm ev ahalisi ve tanıdıklar büyük beğeniyle izliyoruz 2 sezondur kösemi..başta 4.muradın ibrahimin kasımın atikenin kemankeşin azeri yusufun sinan paşanın ve tabi kösemin kendisinin.. hepsinin hayranıyız oyunculuklarının..
    nasıl olur da böylesi güzel bir dizi reytingin dibine göçer? ya da osmanlının tüm vahşetini ortaya koyduğu için katakulliyle mi göçertildi osmanlı hayranı iktidarın rtükü tarafından? bilemiyorum ki!..

  22. Iranda çok ilgi görüyor ayrıca arab ülkelerde çok ilgi görüyor ben bir ıranli olarak bu dizileri ser ederken gercekden sizin tarihinize merak duydun ve gercekden devamı olmasın arzu ediyorum çok muhteşem ve gercekden zengin bir geçmişiniz var harika bir kadro oynuyor ve gercekden harika bir dizi ben merak ediyorum tarihinizi hatta google den takip ettim bence bu kadar ozel bir geçmişi bu kadar ülkenizde kadın gücü önde olması muhteşem bir şey avrupa şu an bile bu ust kulture yetişmemiş lütfen devam edin

  23. lütfen bitmesin sadece büyük bi aşkla izlediğim tek dizi buu.hele hiç finali bile düşünmeyin…

  24. ben diziyi azerbaycandan izliyorum.taaa sultan suleyman doneminden beri bir bolumu bile kacirmadim.surekli ask mesk dizizleri bikdirdi bizi.o yuzden final yapamaz dizi

  25. Tabikide bitmesin sadece gününü değiştirsinler hayat şarkısıyla çakışıyo hangisini izleyeceğimi şaşırıyorum mesela pazartesi çok uygun bi gün yeni sezon için.

  26. inşallah olmaz turhan sultan felan 1.ibrahim olması lazımmmm Allah büyük Farya öldü:(

  27. Valla ben aşk meşk dizilerinden bıktım usandım.Muhteşem yüzyıl sultan süleyman devrini büyük bi zevkle izledim sultan Ahmet devrini de büyük bi zevkle izledim hele sultan Murat’ı büyük bi aşkla izliyorum ve sakin final yapmayın sultan Ibrahim devrinde de bi çok olay var ilginç ve farklı 3. Sezon mutlaka olsun ama mutlaka

  28. ya böyle güzel bi kadro herşey muhteşemken nerden çıktı final falan ben bu dizinin final yapmasına izin vermiyorum ya ben salı günlerini iple çekiyorum nasıl final yapılır olmaz olamaz 🙂 🙂 🙂

  29. ya böyle güzel bi kadro herşey muhteşemken nerden çıktı final falan ben bu dizinin final yapmasına izin vermiyorum ya ben salı günlerini iple çekiyorum nasıl final yapılır olmaz olamaz 🙂 🙂 🙂

  30. Su saate. Kadar bekledigimize gore demekki izleniyor bircok diziden daha kaliteli tekrar uygun bir saate alinsin

  31. Bende bu dizi çok seviyorum ve bitmesini istemiyorum ,her hafta sabırsizlıkla ve merakla yeni bolum bekliyorum,oyuncular muhteşem .

  32. Bence bitmesin seviyorum diger dizilere nazaran iyi basarili yapimcilar bitirmrsinler tam gaz devam

  33. 10 numara bir film saçmalık bence finale gitmesi ama filmi çok hızlandırdılar buda harialamet değil bence

Comments are closed.