Muhteşem İkili Çocuk Oyuncu Kim Kaç Yaşında? Kaan Gerçek Adı Ne


Güncelleme: 11 Ekim 2018 : 15:25
0

Muhteşem İkili dizisinde 2 yetenekli polisin yaşamlarından bahsedecek olan senaryoda Bir de bu polislerden birinin oğlu olan Kaan ve olan ilişkisinden bahsedecekler dir. Muhteşem İkili dizisinde Mustafa Kerimcan karakterine Hayat verecek olan Kerem Bursin’in oğlu Kaan olarak seyirci karşısına geçecek olan çocuk oyuncu en çok aranan karakterler arasında oldu. Muhteşem İkili dizisi çocuk oyuncu kim Muhteşem İkili dizisi kaan kim kaç yaşında daha önce hangi dizilerde oynadı?

Dizide 2 polisten bir tanesi Amerika’da yaşamış lüks bir hayat seviyor eğlenceli bir karakteri canlandıracak. Evet bu karakterin oğlu Kaan kim? Mustafa Kerim Can’in oğlu muhteşem ikili çocuk oyuncu kim? Muhteşem İkili Kaan karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Fuat Fatih Odabaşı’dir.

Muhteşem ikili çocuk oyuncu 2011 yılında dünyaya gelmiş Şu anda 7 yaşındadır. Küçük yaşta oyunculara başlayan Fatih Odabaşı kariyer basamaklarını hızla tırmanacağını düsünüyoruz. Fatih Odabaşı şu anda ailesi ile yaşıyor ve çok yetenekli olduğunu görünce ailesi onu Ajansa kayıt ettirmiş. Muhteşem İkili Kaan daha önce İlker Ayrık’ın sunduğu on numara beş yıldız programını kardeşiyle birlikte konuk olmuştur ve orada da çok sevilmiştir.

Öykü Karayel, Özge Gürel, Kerem Bursin ve İbrahim Çelikkol’un Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Muhteşem İkili dizisinde bir araya geldiği enfes bir senaryo ile izleyici karşısına çıkacaklar. İlk tanıtımı ve fragmanını izleyenler çok merak etse de dizinin ilk bölümünü beklemek zorunda kaldılar. Güçlü senaryosu ve yetenekli oyuncu kadrosuna Bir de Muhteşem İkili çocuk oyuncu olarak Kaan karakterinin yer alması sizce reytingleri nasıl etkileyecek.