Müge Anlı ile Tatlı Sert Rıdvan Parlarca Kanala Düştü mü Düşürüldü mü?


Güncelleme: 16 Ekim 2017 : 12:43
0

Müge Anlı programına konu olan Rıdvan Parlarca konusunu daha önce buradaki haberimizden dile getirmiş ve konu ile ilgili bazı ayrıntılara değinmiştik. Tabi gün geçmiyor ki konu ile ilgili bir çok ayrıntı ortaya çıkıyor. Acaba Rıdvan Parlarca Kanala Düştü mü Düşürüldü mü?

Rıdvan Parlarca ile ilgili bir çok detay ortaya çıktı. Örneğin Rıdvan’ın ölümünden önce üstün çıplak iken görüldüğü bilgisi geldi. Yine Rıdvan, abisine daha önceden (eylül ayı içerisinde) Suriyeliler tarafından önünün kesildiği ve haraç istendiğini söylemiş. Yani o Suriyeliler Rıdvan’ın bir berberde çalıştığını biliyorlarsa eğer ondan para veya haraç istemiş olabilirler.


Müge Anlı’nın Cesedini Bulduğu Rıdvan Cinsel İstismara Mı Uğradı?


Tabi diğer taraftan Rıdvan’ın daha öncesinde çıplak olarak yani tişörtü çıkarılmış bir şekilde dışarda görülmüş olması da birisi ve birileri tarafından zorla sıkıştırıldığı ve bu anlamda Rıdvan’ın da kaçarak onlardan uzaklaşmaya çalıştığı fikrinin haklı çıkarmakta. Rıdvan gerçekten kanal mı düştü yoksa birilerinden kaçarken düştü veya düşürüldü mü?

Rıdvan’ı o sokakta ve caddede gören 2 kişinin varlığı söz konusu. Yine başka görenlerde mutlaka olacaktır. Bu görgü şahitlerinin ortaya çıkması olayı daha çabuk aydınlatılacaktır. Aynı zamanda otopsi raporunun ve dna testinin de açıklanması yine olayı daha çabuk aydınlatılacaktır. Konuyu yakinen takip ediyoruz. Konu ile ilgili ayrıntılar geldikçe haberimiz güncellenecektir.