Mert Fırat ile Sözlenen Güzel İdil Fırat Kim?


Güncelleme: 3 Temmuz 2018 : 10:15
0

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Serhan ismi ile rol alan Mert Fırat, 2,5 aydır birlikte olduğu İdil Fırat ile evlenmeye karar verdi. Bu birlikteliğin ilk adımını  İdil Fırat ailesinden istemekte buldu. Ağustos ayının ikinci haftasında evlenmeyi  düşünen Fırat çifti, sözlendi. Daha detaylı bilgi verecek olursak…

Magazin gazetecilerinin verdiği haberlere göre, çift Ağustos ayının ikinci haftası nikah masasına oturacak. Geçen hafta İdil Fırat’ın ailesinin İstanbul’daki evinde sözlendikleri basına iletildi. Çift için düğün konuşmaları yapıldı. Mert Fırat iki hafta önce güzel sevgilisi İdil Fırat’ı ailesi ile tanışması için Antakya’ya götürmüştü. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde baş rol oynayan Mert Fırat dizinin seti başlamadan düğün yapacaklarını söyledi. Peki  Mert Fırat ile sözlenen güzel İdil Fırat kim?

Fenerbahçe spor kulübünün asbaşkanlarından Önder Fırat’ın kızı olan İdil Fırat, 1988 yılında dünyaya geldi. 4 yıl Amerika’da George Washington DC Üniversitesi’nde uluslararası politika bölümü okuduktan sonra London School Of Economics Politik Ekonomi ve Avrupa Birliği üzerine yüksek lisansını yaptı.

2015 yılından bu güne dek özel bir firmanın kurucu ortaklarından birisi olan genç güzel İdil Fırat, 2010 yılında yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 2015’de ise Engin Öztürk ile aşk yaşamıştı. Annesini ve kardeşi Can Fırat’la tanıştırdığı Engin Öztürk ile dünya evine girmesi muhtemel görünen İdil Fırat, beklentileri boşa çıkararak sürpriz bir şekilde bu ilişkiyi noktaladı…  Mert Fırat ile ilişkisi uzun sürebilecek mi? Yoksa mutsuz bir haberle sevdiklerini üzecekler mi?