Merakla beklenen Çarpışma ne zaman başlıyor? Çarpışma dizisinin konusu ne?


Güncelleme: 17 Kasım 2018 : 15:28
0

Show TV’nin yeni dizisi Çarpışma izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Henüz çekimleri başlamadan hatta oyuncu kadrosu netleşmeden bile bir çok kişinin dikkatini çeken ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını heyecanlandırmayı başaran Çarpışma dizisinin başlama tarihi oldukça yaklaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ’u yeniden televizyon izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Çarpışma dizisinin kadrosunda Alperen Duymaz, Elçin Sangu, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Melisa Aslı Pamuk ve Onur Saylak gibi isimler yer alıyor.

Çarpışma dizisinin yönetmenliğini ise Ezel, İçerde, Karadayı gibi yapımlarda karşımıza çıkan Uluç Bayraktar üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Ali Aydın kaleme alıyor.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve 22 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’de izleyici karşısına çıkacak olan Çarpışma dizisinin yapımcılığını Kerem Çatay ve Pelin Diştaş sırtlanıyor.

‘Cesur ve Güzel’ dizisinin bitmesinin ardından ilk kez bir dizi projesinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ’un nasıl bir karakteri canlandıracağı merakla bekleniyor.

Dört arabanın çarpışmasıyla, dört kişinin kaderinin birleşeceği dizi Çarpışma, Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ), Zeynep (Elçin Sangu), Kerem (Alperen Duymaz) ve Cemre (Melisa Aslı Pamuk) karakterlerinin kazayla birlikte değişecek hayatlarını konu alıyor.

Geniş oyuncu kadrosu ve görsel zenginliği ile dikkat çeken Çarpışma dizisinin sezona iddialı bir giriş yapması bekleniyor.

Dizide Kadir Adalı karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ da geçtiğimiz günlerde dizi ile ilgili olarak ‘çok zor ama zevkli bir dönemden geçtiğini yeni bir karakter yaratmanın heyecanı içerinde olduğunu’ belirtmişti.

Çarpışma dizisinde kim kimdir?

Kadir Adalı (Kıvanç Tatlıtuğ): İstanbul Organize Şube’de başkomiserdir. Evlidir, bir kızı vardır. İşkolik biridir, herkes onun bir gün emniyet müdürü olacağını bilmektedir. Sarıyer Sporun amigosudur, tribünde platformun üzerine çıktığı an mutludur. Tribünündekileri ve mahallesindekileri sahiplenir. Kardeşi, ağabeyi ya da bir ailesi olmadığı için sevdiklerine ağabeylik, kardeşlik yapar. Kaderini değiştiren, yaşadığı acı olay olacaktır.

Zeynep Tunç (Elçin Sangu): Banka müdiresidir. Rakamlarla nasıl başa çıkacağını bilse de hayatla başa çıkabilme yetenekleri sınırlıdır. Zeynep’in içindeki en baskın duygu korkudur. Eve girdiğinde ilk iş olarak kapıyı kilitler, arabaya bindiğinde hemen merkezi kilit düğmesine basar. Bu alışkanlıkların çoğu yetimhaneden gelmektedir. Elindekileri kaybetme korkusu vardır. Kızı haricindeki her şeye, tehlike unsuru olarak yaklaşır. Eşi Galip’le olan evliliği bitme noktasındadır, ancak Zeynep yalnızlıktan korkmaktadır.

Kerem Korkmaz (Alperen Duymaz): Babasını bıçakla yaralamaktan 5 yıl yatmıştır. Onu hapisten çıkmaya motive eden yegane şey, dışarıdaki sevgilisi Meral’dir. Evlenmek, çalışmak ve zamanı geldiğinde çoluk çocuğa karışmak gibi bir isteği vardır. 25 yaşında biri için fazla olgun gelen bu hayal onun aile yoksunluğundan kaynaklanmaktadır. Kendine bir aile yaratmak ve özlemini duyduğu bütün duyguları bu ailede yaşamak istemektedir. Bu hayali gerçekleştirmiş Kadir ağabeyi onun hem mahalledeki, hem de tribündeki idolüdür. Hapishanede geçen süreçte Kerem, başta aile olmak üzere her şeye karşı olan inancını yitirmiştir. Bir şey hariç: Meral.

Cemre Gür (Melisa Aslı Pamuk): Adını bilmediği, anlamlandıramadığı bir duygunun yokluğundan muzdariptir. Bu duygu sevgidir. Sevginin sıcaklığını aramaktadır. Sevgilisi Demir’de bulduğunu düşünmüş fakat yanılmıştır. Ona aşık değildir ve bu ilişkiyi sürdürmemesi gerektiğini kendine itiraf edememektedir. Rol yapmaktadır ve bu durum onu fazlasıyla hırpalamaktadır. Sevgi yoksunluğunun nedeni ise annesizliktir. Hayatındaki en büyük boşluk budur. Sürekli bir kaçış halindedir. Amerika’ya gidip yüksek yapmak istemesinin nedeni de budur.

Veli Cevher (Onur Saylak): Karanlık dünyanın büyük işler çeviren bir aktörüdür. Kimse izini bulamaz, hiçbir kameraya görüntü vermez, dinlemelere takılma ihtimaline karşın sürekli hat değiştirir. Herkese ve her şeye karşı büyük bir güven sorunu vardır. Acımasız ve merhametsiz biridir. Çarpışmanın kilit noktasındaki isimdir.