Meleklerin Aşkı 4. Yeni Bölüm Fragmanı-26 Temmuz Perşembe Özeti


Güncelleme: 19 Temmuz 2018 : 16:05
0

Show TV’nin yaz sezonu dizisi Meleklerin Aşkı’nda heyecan, komedi ve aşk bitmek bilmiyor. 3. Bölüm geride kalırken 4. Bölüm fragmanı ve özeti merakla beklenmeye başlandı. Melek ve Yağmur’un aşkı etrafında dönen romantik komedi dizisi Meleklerin Aşkı, 26 Temmuz Perşembe günü 4. Bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz bölümlerde Melek ve Yağmur örümcek yüzünden soyunmuş ve bunu gören Necmettin onları yanlış anlamıştı. Daha sonra olay Necmettin’e anlatılınca Necmettin’de “Hayret bir şey küçücük haşerat yüzünden insan soyunur muymuş” demiş ve omzuna düşen örümcekten korkup soyunmaya başlamıştır.

Melek’in hayalindeki sevgiliyi anlatmış ve bunu duyan Yağmur müthiş bir heyecan yaşamıştır. Rukiye’nin Melek ve Yağmur’u alıp Alaçatı’ya gittiği ve Nuri Alço ile karşılaştıkları anlar merakla komik olayların yaşanmasına neden olmuştur.

Teoman ve Melike’yi yakalayınca kıskançlık krizine giren Necmettin yine başını belaya sokar. Melek ve Yağmur’un ilk randevularına hazırlandığı geçtiğimiz bölümde ikilinin romantik dans sahneleri ekrana gelirken, içkiyi fazla kaçıran Yağmur’un “O son gazozu içmeyecektim ben!” diyerek izleyiciye nuri Alço m esajı vermiştir. Rukiye, Melek ve Yağmur’u yakınlaştırmaya çalışırken, Melek’e duygularını açmaya çalışan Yağmur’un neler yapacağı merakla beklenmişti.

Meleklerin Aşkı 4. Yeni Bölüm Fragmanı