Masal Çiçeği Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede Hangi İl İlçe


Güncelleme: 7 Kasım 2018 : 17:34
0

Kanal D ekranlarının yeni projelerinden biri olan Masal Çiçeği dizisi izleyici karşısına çıkmak için kolları sıvadı. Masal Çiçeği dizisi oyuncu kadrosunun netleştirdikten sonra dizinin çekileceği yer hakkında da bilgiler sosyal medyaya sızmaya başladı. Masal Çiçeği dizisi nerede çekiliyor Masal çiçeği dizisinin dizi seti nerede kuruldu Masal Çiçeği dizi setine nasıl gidilir gibi soruları yanıtlayacağız.

Daha önce Vizontele ve G.O.R.A gibi filmlerin yönetmen koltuğunda oturan Faruk Sorak’ın yönetmenliğini yapacağı Masal Çiçeği dizisi konusu izleyicilerin dikkatini çekti. Masal çiçeği dizisinin senaryosu ise Altuğ küçük’ün kaleminden çıkmistir.

2019 yılının Şubat ayında izleyici ile buluşacak olan Masal çiçeği dizisinin nerede çekileceği konusu ise izleyicilerin merak ettiği konular arasına girdi. Masal Çiçeği dizisinin nerede çekildiği hakkında bilgiler şimdilik saklanmış olsada sosyal medyaya sızan haberler ne kadar doğru bilemiyoruz fakat buradan açıklama yapacağız. Masal Çiçeği dizisi nerede çekiliyor konusunu izleyiciler merak etti ve arama motorlarında aradı. Net olmayan bilgilere ulaşmış ve Masal Çiçeği dizisi nerede çekilecek konusunda net bilgi edinememiştir.

Masal Çiçeği dizisi İstanbul’da çekimlerine başlanacak olup gelen haberlere göre ATV ekranlarında yayınlanan Sen anlat Karadeniz dizisinin çekim yerleri izleyicinin dikkatini çektiği için Kanal D ise masal çiçeği dizisinin çekim yerlerini de Karadeniz’de yapmayı planladığı sızan haberler arasında.Masal çiçeği dizisinin nerede çekileceği konusundaki bu bilgi kesin olmamakla birlikte konu hakkındaki bilgiler netleştiğinde bu haberimiz güncellenecektir.