Kördüğüm 111. Bölüm 25 Kasım 2017 Özeti- Tapasya, Raghu’ya İhanet Ediyor.


Güncelleme: 24 Kasım 2017 : 19:44
0

Kanal 7’nin fenomen dizisi Kördüğüm-Uttaran özetleri ile sizlerleyiz. Ülkemizde gündüz kuşağında ekranlara gelen ve kısa zamanda büyük beğeni toplayan Kördüğüm-Uttaran heyecanlı yeni  bölümleri ile devam ediyor. Kördüğüm 111. Bölüm 25 Kasım 2017 Özetini haberimizde bulabilirsiniz.

Kördüğüm 111. bölüm 25 Kasım 2017 de; Raghu ve Tapasya’nın sürekli kazanması, oyun oynadıkları kişilerin dikkati çeker. Yine kazandıkları bir akşam Raghu gittikten sonra, Raghu’nun oyun arkadaşı olan By Mehra, Tapasya’nın yanına gelerek, bir teklif yapar. By Mehra, Tapasya’ya övgü dolu sözler ettikten sonra, oyun da kendisine yardım etmesi ve kazanması halinde Raghu’nun kendisine verdiği pay dan daha çok vereceğini söyler. Tapasya, düşünmek ister ve kalkar.

Divya, Jogi’ye inat yine tapınağa gider ve orada Masoome’yi dilencilik yaparken görür. Daha sonra Masoome’yi alarak eve getirir. Takur ailesinde Nani ve Damini, Masoome’yi görünce çok şaşırır. Divya ise onun bir suçu olmadığını ve bu evde yaşamayı hak ettiğini söyler. Bir süre sonra Masoome, Jogi’ye su getirir. Jogi, Masoome’yi görünce çok şaşırır ve Divya’ya neler olduğunu sorar. Divya, açıklamak istese de Jogi, Masoome’nin onun kızı olmadığını söyler. Jogi, Divya’nın bunu Tapasya konusu için misilleme olarak yaptığının farkındadır.

Tapasya, Raghu sayesinde kazandığı paralar ile araba almaya karar verir ve bir galeriye gider. Galeri de arabaları incelerken, Veer’de oraya gelir ve konuşmaya başlarlar. Veer, Tapasya’yı hiç umursamaz. Tapasya’da onlara ihtiyacı olmadığını söyler. Fakat Tapasya daha da hırslanmıştır ve By Mehra’yı arayarak teklifini kabul eder. Akşam Raghu ile oyun oynaya giderler. Oyun başladığında Tapasya, Raghu’nun elindeki kağıtları By Mehra’ya işaret eder ve Raghu sürekli kaybeder. Tapasya, Raghu’ya ihanet etmiştir.

Gecenin sonun da Tapasya, By Mehra’dan kazandığı paralardan payını alırken, Raghu gelir ve onu görür. Raghu, Tapasya’ya kendisine ihanet ettiği için çok ağır konuşur ve artık beraber olmadıklarını söyler. Ertesi gün, Tapasya, kazandığı paralarla kendisi oyun oynamaya başlar ve karşısına rakip olarak Raghu gelir. Raghu, Tapasya’nın bütün parasını alır ve Tapasya beş parasız kalır.

İçça, her zaman ki gibi evde hüzünlü bir şekilde, dul bir kadının yapması gereken görevlerle meşguldür. Veer ise sürekli onu uzaktan izlemeye devam eder. Hatta Veer, İçça mutlu olsun diye eve bir sürü çocuk davet eder. İçça, çocukları görünce çok mutlu olur ve onlarla oynar. İçça’nın mutluluğunu gören Bundela ailesi üyeleri de çok sevinirler.


KÖRDÜĞÜM- UTTARAN DİZİSİ ÖZETLERİ<<<tıkla


Masoome ve Jagur ile gizlice konuşmaktadır. Çünkü Masoome’yi Takur ailesinin başına bela eden Jagur’dur. Tam konuşurlarken, Damini odaya girer ve onları görür. Masoome hemen bir yalan uydurur ve Damini’yi savuşturur. Ancak Damini, şüphelenmiştir. Kördüğüm 111. Bölüm 25 Kasım 2017 Özeti ve tüyolarını sitemizden takip edebilirsiniz.