Kocaman Ailem Var mı Yok mu? Neden Yayınlanmıyor?


Güncelleme: 14 Haziran 2018 : 11:25
0

Aile komedisi türünde ekranlara gelen Kocaman Ailem 3. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Banu Akdeniz’in yapımcılığında Mia Yapım şirketi tarafından hazırlanan Kocaman Ailem reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı. Dizinin 14 Haziran var mı yok mu olup olmayacağı merak ediliyor. Kocaman Ailem neden yok, neden yayınlanmıyor?

Senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce’nin kalema aldığı Kocaman Ailem, Hakan İnan yönetmenliğinde ekranlara geliyordu. Dizi ilk hafta 15.sırada yer alırken 2 hafta 28.sırada kendisine yer aldı. Dizi kötü bir başlangıç yaptı. Dizi 14 Haziran Perşembe günü ekranlarda olamayacak. Bu anlamda kanal ile yapım şirketi arasında yapılan anlaşma gereği 6 bölüm bayramdan sonra ekranlara gelmeye devam edecek.

Yaz sezonu içerisinde ekranlara gelmeye devam edecek olan Kocaman Ailem dizisi eğer reytinglerdeki kötü gidişi durduramazsa final yaparak ekranlara veda edecek. Aile komedisi türünde izleyici ile buluşan dizinin konusu neydi? Kısaca bahsedelim.

[kirmizitext]Kocaman Ailem Final mi Yapacak? Tutmadı mı? Reytingleri Nasıl? için tıklayınız[/kirmizitext]

Pastırma ve sucuk fabrikası sahibi Hulusi (Levent Ülgen), geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseder ve bunların başına neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir. Geçmişte kalplerini kırdığından ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir’i (Aksel Bonfil) görevlendirir. Hulusi’nin sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. * Dizi 31 Mayıs 2018 Perşembe günü Atv’de yayına başladı.