Kocaman Ailem Final mi Yapacak? Tutmadı mı? Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 31 Mayıs 2018 : 09:41
1

Atv ekranlarının aile komedisi türünde ekranlara gelen Kocaman Ailem dizisi 31 Mayıs 2018 Perşembe günü izleyici ile buluştu. Senaryosunu  Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce’nin kaleme aldığı dizi 1.bölüm itibari ile ne kadar izlendiği merak edildi. Dizi tuttu mu, izlendi mi? Kocaman Ailem  dizisi erken final mi yapacak?

Kocaman Ailem dizisi konusu kısaca şöyledir; Hulusi pastırma ve sucuk fabrikası sahibidir. Bir gün kaza geçirir ve ölümün kıyısından döner. Bu olay onun için dönüm noktası olmuştur. Bu olayın neden başına geldiğini düşünür. Ve sonunda geçmişte kalplerini kırdığı 3 kadının ahından dolayı bunların başına geldiğini anlar. Hulusi 3 kadından özür dilemek ve helallik istemek için buluşmak ister.

Hulusi 3 kadınla buluşur ancak asıl sürpriz o anda gelir. Hulusi’nin 3 kadından olma birer çocuğu vardır. İşte dizimiz de o anda başlar. Konusu ve kadrosu ile güzel bir tablo çizen dizi bakalım kendisini seyirciye sevdirdi mi? Kocaman Ailem yaz dizisi olarak ekranlara geldi. Yapım şirketi ve kanal tarafından yaz sezonu girmeden yayına sokuldu.

[kirmizitext]Kocaman Ailem Dizisi Nerede Çekiliyor? Ailenin Kaldığı Ev Nerede? için tıklayınız[/kirmizitext]

Amaçları diğer yaz dizileri başlamadan önce yaz seyircisini çekmekti. Kocaman Ailem dizisi oyuncu kadrosundan da anlaşılacağı üzere güçlü bir ekiple yola çıkılmış. Diğer taraftan Kocaman Ailem dizisinin çekildiği yerler de ayrı bir güzellik katmış diziye. Özellikle dizinin çekildiği ev yeşilliği ve güzelliği ile izleyenlerin dikkatini çekmiş. Kocaman Ailem dizisi ile ilgili tüm bilgileri buradan okuyabilirsiniz. 31 Mayıs 2018 Perşembe reyting sonuçlarını aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

[kirmizitext]Kocaman Ailem Reyting Sonuçları-31 Mayıs Perşembe için tıklayınız[/kirmizitext]

Comments are closed.