Kızım Dizisi Şili ve Peru’ya İhraç Edilecek


Güncelleme: 17 Kasım 2018 : 11:25
0

Madd Entertainment’ten bir başarıda daha geldi. Ay Yapım ve Med Yapım ortaklıgı ile kurulan Madd Entertainment Kızım dizisini ihraç etmeye devam ediyor. İlk ihraçatın Yunanistan’a yapıldığı Kızım dizisi yeni yapılan anlaşmaya göre Şili ve Peru’da da yayınlanacak.

Kore dizisinden uyarlama olan Kızım dizisi Madd Entertainment tarafında yeni ülkelere satılmaya devam ediyor. Cuma günlerinin çok sevilen drama dizisi Kızım TV8’de yayınlanıyor.

Kızım”ın Şili’de daha bir çok Türk dizisini yayınlayan Mega kanalında ekrana geleceği açıklandı. Peru’da ise Latina kanalı yakın bir zamanda yayınlamaya hazırlanıyor.

Tanıtımı MIPCOM’da yapılan Kızım’ın satışları bu hafta Meksika’da düzenlenen MIP Cancun’da gerçekleştirildi. Kızım’ın başrollerinde Beren Gökyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu yer alıyor.

Kızım Dizisinin Konusu

Geum-Bi (Heo Jung-Eun) sadece 8 yaşındadır ama demanstan yani bunama hastalığına yakalanmıştır. Yavaş yavaş hafızasını kaybetmektedir. Babası Hwi-Chul (Oh Ji-Ho) bir dolandırıcıdır. Geum-Bi ile ilgilenirken, yaşamın kıymetini öğrenir. Go Gang-Hee (Park Jin-Hee) ise Geum-Bi ve Hwi-Chul ile ilgilenir. Tv8 ekranlarında da hemen hemen aynı senaryo ile ekranlara gelmektedir.