Kırık Ayna Melike Kim Gerçek Adı Ne Oynadığı Diziler


Güncelleme: 4 Ağustos 2018 : 16:39
0

Kırık Ayna dizisi oyuncuları tek tek sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Şimdi ise dizinin yıldızlarından Melike karakterini objektiflerimize aldık. Melike karakterini kim canlandırıyor. Melike kimdir, gerçek adı ne?

Melike karakterini canlandıran oyuncumuz Almila Ada‘dır. Almila Ada, güzelliği ve performansı ile dikkat çeken simalardan. Oyuncumuzun tam adı Almila Ada Bayazıtoğlu’dur. Almila Ada çok yönlü bir oyuncudur. Model ve balerin üzerine de çalışmaları olmuş ve bu konuda kendisini geliştirmiştir. Babası gazeteci olan Ada’nın annesi ise moda tasarımcısı ve öğretmendir.

[kirmizitext]Kırık Ayna Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede? için tıklayınız[/kirmizitext]

Almila Ada, baleye küçük yaşlarda ilgi duymuş ve bu konuda eğitim almıştır. Annesinin mesleği gereği bir süre Rusya’da kalmıştır. 1994 yılında İstanbul’da doğan Ada, üniversite eğitimini de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale üzerine almıştır.

Almila Ada, balerine olan ilgisini instagram hesabında fırsat buldukça ön plana çıkarmaktadır.

Yurt dışında pekçok dergi için model olarak çalışan Almila, ülkemizde oyunculuğa ilk defa 2015 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizide adım atmıştır. Daha sonra ise Kırgın Çiçekler isimli dizide rol almıştır. Ünlü Hollister, BBC İngiltere, IQ dergisi, Vogue dergisi ve Instyle dergileri için modellik yapmıştır.

Almila Ada’nın Instyle dergisi için verdiği poz.

Adı Efsane isimli dizide Melis karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Daha sonra ise Cennet’in Gözyaşları dizisinde Cennet karakteri ile sektörün aranan ismi olmuştur. Almila Ada’ya yeni dizisi Kırık Ayna’da başarılar dileriz. Kırık Ayna dizisi oyuncu kadrosunu sitemizden takip edebilirsiniz.