Kayıt Dışı(Kayıtdışı) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Güncelleme: 18 Eylül 2017 : 20:05
3

Fox Tv’nin yeni sezon için anlaştığı dizi Kayıtdışı ekranlara gelmeye hazırlanıyor.  Yeni sezon için sıkı bir rekabetin yaşandığı TV sektöründe bu sezon iyi yapımlar ekranlara gelecek gibi.

Bu yapımlardan birisi de Fox Tv’nin yeni projesi “Kayıt Dışı” olacak. Polisiye türünde ekranlara gelecek olan dizide aşk ve romantizmde işlenecek.

Dizinin oyuncu kadrosu tam olarak netleşmese de bazı isimler belli oldu. Kayıt Dışı dizisinin başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Songül Öden olacak. Dizinin casting çalışmaları devam ettiği için diğer oyuncular belli oldukça haberimiz güncellenecektir. Bizi takipte kalın.

Dizinin konusu ne olacak? Dizi 2005 yılında beli bir dönem ekranlarda olan Kayıt Dışı isimli dizinin devamı niteliğinde olacak. Polisiye-aksiyon türünde ekranlara gelecek. O dönem Star Tv ekranlarında gösterilen dizi kısa sürmüş ve yayından kaldırılmıştı.

Kayıt Dışı yeni sezonda Fox Tv ekranlarında olacak. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu güncellenen haliyle haberimizde.

Kayıt Dışı Oyuncu Kadrosu

Kayıtdışı Dizisi Erkan Petekkaya Kimdir?

1971 Elazığ doğumlu olan Erkan Petekkaya, aslen Diyarbakır’lı olmasına rağmen Elazığ nüfusuna kayıtlıdır. Çocukluğu İstanbul’da geçen Petekkaya, öğrenimini İstanbul’da tamamlamış ve İstanbul Konservatuvarı’nı kazandıktan sonra devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak çalışmaya başlamıştır.

Kayıtdışı Dizisi Songül Öden Kimdir?

Songül Öden, 1979 Diyarbakır doğumludur. Sinema ve dizi oyuncusu olan sanatçı Tiyatro bölümü mezunu olup hem devlette hem de özel tiyatrolarda görev yapmıştır. Kanal D ekranlarında yayına başlayan ve daha sonra Fox Tv’ye transfer olan Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide Yasemin karakterini canlandırmıştır. Sınır, Acı Aşk ve 72. Koğuş isimli sinema filmlerinde rol alan oyuncu daha sonra Fİ isimli dizide Yıldız Kolhan karakterini canlandırmıştır.

Kayıtdışı Dizisi Dolunay Soysert Kimdir?

Adana’da 1973 yılında dünyaya gelen Dolunay Soysert, kamerayla ilk tanışması Cumhuriyet filminde Latife karakterini canlandırması ile olmuştur. Daha sonra Amerika’da drama ve Tiyatro eğitimi almıştır. Türkiye’ye döndükten sonra Sultan Makamı ve Omuz Omuza dizilerinde oynamıştır. Bir çok ödül kazanan başarılı oyuncu bir çok dizi ve sinema filminde oynamıştır.

Kayıtdışı Dizisi Tugay Mercan Kimdir?

1982 İstanbul doğumlu olan Tugay Mercan, sinema ve dizi oyuncusudur. Suskunlar isimli dizide canlandırdığı Zeki karakteri ile ismini duyurmuştur. Mesleğe tiyatro ile başlayan Tugay, en son Bakırköy Belediye Tiyatrolarında çalışmıştır. Üniversiteden mezun olduktan sonra da bu kurumda çalışmaya devam eden oyuncu daha sonra dizi sektörüne atılmıştır. Kollama, Es-Es, Suskunlar, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan, A.Ş.K. ve Asla Vazgeçmem gibi dizilerde rol almıştır.

Kayıtdışı Dizisi Nur Sürer Kimdir?

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu olan Nur Sürer 1954 yılında Bursa’da doğmuştur. Bereketli Topraklar isimli film ile sinema hayatına adım atmıştır. Ayna, Umuda Yolculuk, Dunkle Schatten der Angst ve Yara isimli sinema filmlerinde oynamıştır ve ödüller almıştır.

Kayıtdışı Dizisi İsmail Hacıoğlu Kimdir?

Kayıtdışı Dizisi Perihan Ünlücan Kimdir?

Kayıtdışı Dizisi Bahar Şahin Kimdir?

O Hayat Benim dizisinde oynadığı Müge karakteri ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. 1991 Artvin doğumlu olan Bahar Şahin genç ve başarılı bir oyuncudur. Sektörde yeni olduğu için hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Eğer oyuncumuz hakkında bildiklerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

Comments are closed.