KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNDE SEVİNDİREN DEĞİŞİKLİK!


Güncelleme: 12 Temmuz 2019 : 02:33
0

Başrollerini Ayça Bingöl, Mehmet Aslantuğ, Nur Fettahoğlu ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı Kardeş Çocukları dizisinin 2.sezonunda önemli bir değişiklik yaşandı. İşte detaylar…

YENİ YÖNETMEN ÇAĞATAY TOSUN

Kardeş Çocuklarının yapımcısı Faruk Turgut kendi twitter hesabından yeni yönetmenin Çağatay Tosun olduğu bilgisini paylaştı. Üstelik dizinin takipçileri de, sosyal medya üzerinde bu değişiklikten son derece memnun olduklarını belirtmeyi ihmal etmedi. Şimdi Çağatay Tosun kimdir? Açıklayalım.

ÇAĞATAY TOSUN KİMDİR?

Çağatay Tosun 1 Ocak 1978’de İzmir’de dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema ve Televizyon bölümünde tamamladı. 2005 yılında “Aşk Yolu” adlı televizyon filmi ile yönetmenlik kariyerine adım attı. Bu dizide Tuba Büyüküstün, Bülent İnal, Serap Aksoy, Teoman Kumbaracıbaşı, Seda Akman, Avni Yalçın, Beste Bereket gibi oyuncular rol aldı. Aynı sene içerisinde başrolünü, Uğur Polat, Yeşim Salkım ve Begüm Birgören’in paylaştığı “Seher Vakti” dizisinin yönetmenliğini üstlendi. Seher Vakti bittikten birkaç ay sonra Kurtuluş Savaşı dönemini anlatan ve başrolünde Mehmet Ali Nuroğlu, Özge Özberk, Cansel Elçin’in rol aldığı “Kırık Kanatlar” adlı dizide yönetmen koltuğuna oturdu. 2007 yılında Ayşe Kulin’in kaleme aldığı roman uyarlaması olan “Köprü” dizisinin yönetmenliğiyle büyük beğeni topladı. Ardından aynı diziden esinlenerek çekilen “Vali” filmi geldi. Yönetmenliğini yaptığı diğer yapımlar aşağıda yazıldığı gibidir.

Yönetmen Filmografisi

Muhteşem İkili – 2018 (TV Dizisi)
Can Feda – 2018 (Sinema Filmi)
Muhteşem Yüzyıl: Kösem 2. Sezon – 2016 (TV Dizisi)
Acı Aşk – 2015 (TV Dizisi)
Aşkın Kanunu – 2014 (TV Dizisi)
Merhamet – 2013 (TV Dizisi)
Suskunlar 2. Sezon – 2012 (TV Dizisi)
Suskunlar 1. Sezon – 2012 (TV Dizisi)
Derin Düşün-ce – 2012 (Sinema Filmi)
Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi – 2012 (TV Dizisi)
Mazi Kalbimde Yaradır – 2011 (TV Dizisi)
Çakıl Taşları – 2010 (TV Dizisi)
Maskeli Balo – 2010 (TV Dizisi)
Vali – 2008 (Sinema Filmi)
Köprü 2. Sezon – 2007 (TV Dizisi)
Köprü 1. Sezon – 2006 (TV Dizisi)
Kod Adı – 2006 (TV Dizisi)
Ahh İstanbul – 2006 (TV Dizisi)

 Kısa Filmler

Mezar – 1999 …. Kurmaca, 00:09:36
İKFD Arşiv No: 57
1. Foça Çevre Kısa Film Festivali, Ulusal Çevre Kısa Film Yarışması, Konulu Dal, Finalist. 1999

Bu Konuda Ne Düşünüyorsun?

Lütfen yorumunuzu yazınız!
Lütfen isminizi buraya giriniz