Kanatsız Kuşlar 31 Ağustos Yok Mu? Atv Yayın Akışı


Güncelleme: 30 Ağustos 2017 : 12:48
0

Bayram tatili dolayısı ile bir çok kanal yayın akışında değişikliğe gidiyor. Bazı kanallar normal yayuın akışlarına devam ederken bazıları ise bayrama özel bir yayın politikası izliyorlar. Kanatsız Kuşlar dizisi 31 Ağustos’ta var mı? 

Atv yayın akışı nasıl olacak. Bayramda Atv normal yayın akışına devam edecek mi? Yoksa özel bir yayın akışıyla mı seyirci karşısına çıkacak?

Yayınlandığı günden beri reytinglerde başarı grafiği çizen Kanatsız Kuşlar, bayram tatili dolayısı ile 31 Ağustos’ta ekranlara gelmeyecek. Kanatsız Kuşlar dizisinin yeni bölümü 12. bölüm bayramdan sonra 7 Eylül’de ekranlara gelecek.

Kanatsız Kuşlar son bölümünde neler yaşanmıştı isterseniz bir hatırlayalım. Nefise, Muzaffer’e tüm gerçeği açıklamak üzereyken beklenmeyen bir gelişme yaşanır. Azime ve Nefise arasında gizli şeyler döndüğünden şüphelenen Tuba, tehlikeyi göze alarak Azime’yi köşeye sıkıştıracak bir ipucu yakalamayı başarır.

Ahmet, Zeynep’e evlilik konusunda baskı yapar. Zeynep ise Ahmet’in tavrı karşısında onunla olan bağını tamamen koparmaya karar verir. Zeynep’in Onur’la yakınlaştığını öğrenen Emre ise ablasına bu konuda çok sert çıkar.

Muzaffer’in oğlu Mert, nihayet eve getirilmiştir. Küçük Aysun ise Mert’in gelişi ile derin bir yalnızlığın içine düşer. Annesi Nefise ile aralarında aşmaları gereken büyük, bir o kadar da dramatik bir sınav başlar. Nefise, bir yandan Mert ile ilgili hesap edemediği çeşitli zorluklar yaşarken, bir yandan da küçük kızı Aysun’la sorunlarını çözmeye çalışır.

Muzaffer ise Nefise ile evlendiklerinden bu yana ilk kez baş başa kalacakları bir geceye başlarken, yaşayacakları sürpriz ikisini de şok edecektir.

Kanatsız Kuşlar 12. bölümü ile 7 ‘Eylül’de Atv ekranlarında. Sakın kaçırmayın.

https://www.youtube.com/watch?v=gRgeisH8yAA