Kanal D’den Yeni Yarışma: Yaşımı Tahmin ET (Guess My Age) Formatı ve İçeriği


Güncelleme: 28 Haziran 2018 : 16:52
1

Kanal D, Güngören Grubuna satıldıktan sonra formatında bir hayli dikkat çeken bir değişiklik yaptı. Kanal artık eğlence yoğunluklu bir formatla izleyicisinin karşısına çıkacak. Yeni sezon için Şöhret Kafası isimli yarışmadan sonra şimdi ise “Yaşımı Tahmin Et” isimli yeni bir yarışma ile evlerimize konuk olacak. Yaşımı Tahmin Et nasıl bir program, formatı nasıl olacak?

Fransız menşeili yarışma Guess My Age’nin türkiye uyarlaması olacak olan yarışma isminden de anlaşılacağı gibi yaş tahmini üzerine kurulu bir yarışma. Orijinali Fransız formatı olan yarışma Yaşımı Guess My Age : Saurez-vous deviner mon âge? ismi ile piyasaya çıktı ve kısa sürede Fransa’da çok sevildi.

Aurélien Lipiansky (Tooco) tarafından hazırlanan ve 11 Temmuz 2016’dan bu yana pazartesiden cumaya saat 18: 00’de C8’de (eski adı D8) yayınlanan ve Jean-Luc Lemoine tarafından sunulan bir Fransız televizyon yarışmasıdır. Şimdi ise Kanal D ekranlarında ülkemizde gösterilecek. Yarışmanın konsepti kısaca şu şekilde;

Bir yarışmacı, birkaç yarışmacının yaşlarını tahmin etmeye çalışmaktadır. Bir yandan tahmin ederken diğer yandan da  100 000 € ‘luk ödüllerini korumaya çalışacaklardır. Amaç kesin yaşı tahmin etmektir.

Comments are closed.