Kalbimin Sultanı Dizisi Final mi Yapacak? Reyting Kurbanı mı?


Güncelleme: 21 Haziran 2018 : 11:50
1

Tarih ve romantik komedi türünde ekranlara gelen Star Tv’nin yeni yaz dizisi Kalbimin Sultanı dizisinde kötü haberler gelmeye başladı. Dizi, final yaptı yapacak söylentileri arasında yayın hayatına devam etse de geleceği pekte de parlak gözükmüyor. Kalbimin Sultanı final mi yapacak?

2018 yaz sezonu için hazırlanan tarihi komedi dizisi Kalbimin Sultanı, yakın zamanda final yaparak ekranlara veda edecek. Dizinin 6 bölümlük bir anlaşması mevcut. Eğer 6 bölüm reytinglerde iyi bir sıralama yakalarsa devam bölümleri için izin çıkacak. Ancak işler şimdilik hiçte iyi gitmiyor.

Merakla beklenen dizi daha ilk bölümde reytinglerde 30.sırada kendisine yer buldu. 2.hafta ise 10. sıraya yükselen dizi az da olsa umut versede yine de vasat bir resim çizmekte. Kadrosunda Ali Ersan Duru (2. Mahmud), Alexandra Nikiforova (Anna), Emel Çölgeçen (Esma Sultan), Tansel Öngel (Namık Paşa), Beste Kökdemir (Hoşyar Sultan), Ötüken Hürmüzlü (Fettah Ağa) gibi isimleri barındıran dizi bekleneni veremediği yapılan eleştirilerin ana temasını teşkil ediyor.

Burhan Özkan’ın Rus ortak yapımı dizisinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz ve Aslı Kahraman oturuyor. Senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor. Dizi eğer reytinglerdeki bu gidişini düzeltemezde yakında zamanda final yaparak ekran macerasını sonlandıracak.

[mavitext]Kalbimin Sultanı Dizi Seti Nerede? Kalbimin Sultanı Nerede Çekiliyor? için tıklayınız[/mavitext]

Diğer taraftan şu bilgiyi de söylemekte yarar var; Türk TV dizileri piyasası sert yerel rekabet ile dikkat çekiyor: ülkemizde her yıl üretilen 60 dizinin yaklaşık % 50’si farklı yerel kanallar arasındaki güçlü rekabet nedeniyle 13 bölümden daha uzun sürmüyor. Bakalım Kalbimin Sultanı dizisini nasıl bir akıbet bekliyor.

1 YORUM

  1. Kaldırılmasını istemiyorum.devam etmesinin istiyorum.Artik vurdulu kırdılı dizilerden bıktım.yeni bölümleri yayınlansın.. .!!!

Comments are closed.