Kadın Dizisine Sürpriz İsim! Ceyda’nın Çocuğunun Babasını Kim Canlandıracak?


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 17:38
0

Fox tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kadın‘a sürpriz bir oyuncu katılıyor.

Bahar’ın komşusu Ceyda karakterinin çocuğunun babasını canlandıracak ünlü aktör kim?

Fox tv ekranlarında Salı günleri izleyici ile buluşan Kadın dizisine Ceyda’nın çocuğunun babası Emre karakteri ile ünlü bir oyuncu katılıyor.

Kadın dizisinde Emre karakterini canlandıracak oyuncu Ahmet Rıfat Şungar oldu. Ceyda ile ayrı dünyaların insanı olan Emre karakteri Kadın dizisine yeni bir soluk getirecek.

Bakalım, daha önce de pek çok dizi ve film projesinde yer alan Ahmet Rıfat Şungar, Kadın dizisinde nasıl bir performans sergileyecek.

Kadın dizisi Emre kim? Kadın dizisi Emre gerçek adı ne? Kadın dizisi Emre kaç yaşında? Kadın dizisi Emre nereli? Kadın dizisi Emre hangi dizilerde oynadı? Kadın dizisi Emre sevgilisi kim? Ahmet Rıfat Şungar kim? Ahmet Rıfat Şungar kaç yaşında? Ahmet Rıfat Şungar sevgilisi kim? Ahmet Rıfat Şungar nereli? Ahmet Rıfat Şungar boyu kaç?

AHMET RIFAT ŞUNGAR KİMDİR?

Ahmet Rıfat Şungar, 2 Eylül 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Üniversitede iktisat üzerine eğitim almak isteyen Şungar istediği bölümü kazanamayınca arkadaşlarının da yönlendirmesi ile konservatuar sınavına girdi ve de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nı kazandı.

HANGİ DİZİLERDE ROL ALDI?

Eğitim hayatını tamamlamasının ardından ilk dizi projesi Kaybolan Yıllar ile izleyici karşısına çıktı. Daha sonra sinema filmi Janjan’da rol alan Şungar, 2008 yılında Hatırla Sevgili dizisinin ikinci sezonunda da boy gösterdi. 2009 yılında Onur Ünlü’nün yönettiği Beş Şehir adlı sinema filminde rol alan genç oyuncu, ayrıca sevilen gençlik dizisi ES-ES’de de başrollerde yer aldı. 2013 yılında Merhamet dizisinde yer aldı.

ÜÇ MAYMUN’LA TANINDI

Şungar’ın hayatını değiştiren yapım ise, Nuri Bilge Ceylan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu Fransa-İtalya ve Türkiye ortak yapımı sinema filmi Üç Maymun oldu. Yavuz Bingöl ve Hatice Aslan ile beraber Üç Maymun’un başrollerini paylaşan Şungar, bu film sayesinde pek çok Avrupa ülkesinde tanınan bir oyuncu oldu.

KADIN DİZİSİ

Faruk Bayhan ve Fatih Aksoy yapımcılığında hayata geçirilen Kadın dizisinin yönetmen koltuğunda Nadim Güç oturmakta. Kadın dizisinin senaryo yazarlığını ise Hande Altaylı yapmakta.