Kadın Dizisi Sinan Kimdir? Gerçek Adı-Kariyeri


Güncelleme: 30 Ekim 2017 : 13:27
0

Sinan Jale’nin hayatının aşkıdır. Jale ile aynı mesleği yapmakta ve aynı hastanede doktor olarak çalışmaktadır. Dizinin ana karakterleri arasındadır. Peki Kadın dizisi Sinan kimdir? Hangi dizilerde oynadı, gerçek adı ne?

Med Yapım ve MF yapım ortak işbirliği ile ekranlara gelen uyarlama dizi kadın ilginç hikayesi ve kaliteli Oytuncu kadrosu ile izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı. Reytinglerde yükselen bir trend yakalayan dizinin karakterleri de oldukça merak edilmeye başladı. Dizide Sinan karakteri en merak edilen karakterler arasında. İşte Sinan ile ilgili merak edilen her şey.

İlk defa 24 Ekim Salı günü seyirci ile buluşan dizi sağlam oyuncu kadrosu ile ilgi çekti. Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar gibi usta isimlerle oluşan kadro küçük yıldız oyuncularla daha da zengin bir hal aldı. Fakirlikle iç içe bir yaşamı ekranlara getiren dizi bir kadının insanı hayrete düşüren hayat hikayesini seyirci ile buluşturuyor.

Jopanya’da Woman ismi ile ekranlara gelen dizi Türkiye’de Kadın ismi ile uyarlandı. Dizide Sinan karakteri orijinal dizideki ile aynı özelliklere sahip. Jale’nin sevgilisi ve hayat aşkı olan Sinan onunla aynı hastanede çalışan bir doktordur.