Jet Sosyete TV8’de Hangi Gün Yayınlanacak?


Güncelleme: 5 Temmuz 2018 : 09:25
1

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan aile komedisi Jet Sosyete yeni sezonda adres değiştirdi. Gülse Birsel’in senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Necati Akpınar’ın yaptığı Jet Sosyete TV8 ekranlarında hangi gün yayınlanacak?

Survivor bittikten sonra Acun TV8’in yeni sezon konsepti için hazırlıklara başladı. Kanal yeni sezonda dizilerdeki kötü gidişini durdurmak için harekete geçti. Prime Time’da iddialı olmaya karar veren TV8, önceki sezon Star’da yayınlanan Jet Sosyete dizisini bünyesine aldı.

Oyuncu kadrosunda; Çağlar Çorumlu (Yaşar Yüksel), Derya Karadaş (Safiye Yüksel) , Cengiz Bozkurt (Cengiz Özpamuk), Gülse Birsel (Gizem Özpamuk), Sarp Apak (Ozan Özpamuk), Ayşenil Şamlıoğlu (Zahide Özpamuk), Bartu Küçükçağlayan (Gündüz Şahin), Aslı Bekiroğlu (Melike Şahin), Hasibe Eren (Pelin Soner & Şennur), Enis Arıkan (Tonguç) Pehlivan – Tony), Şahin Irmak (Talip), Tuğba Çom (Yıldız Yüksel) , Deniz Cengiz (İlayda Çıkrıkçıoğlu), Ecem Uzun (Alara Çıkrıkçıoğlu), Emre Taştekin (Tekin), Utku Ateş (Berk) gibi isimlerin yer aldığı dizi yeni sezonda yeni adresinde izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Dizi TV8’de hangi gün yayınlanacak?

Şuan için Tv8’in yayın akışına girmeyen Jet sosyete için kanal yönetimi en uygun gün için görüşmelere devam ediyor. Star Tv’de Pazar günü yayınlanan dizi yeni kanalında da Pazar günü olası ihtimaller arasında. Kanal henüz karar vermemiş. Tv8 için önemli bir karar çünkü dizilerde yüzü gülmeyen kanal artık bu kötü gidişi yeni sezonda sonlandırmak istiyor ve bu anlamda en iyi kararı vermek için toplantı üstüne toplantı yapıyor. Bakalım Jet Sosyete TV8’de hangi gün yayınlanacak? Diz hangi günde yayınlanmasını istersiniz.

1 YORUM

Comments are closed.