Jet Sosyete 26.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?


Güncelleme: 26 Aralık 2018 : 22:42
0
Jet Sosyete 26.Bölüm Çalan Şarkı!

TV8 ekranlarının eğlenceli temasıyla dikkat çeken, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı, yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün oturduğu dizi her hafta olduğu gibi bu hafta da seyirciyi ekran başında kahkahalara boğacak.

Bu hafta 26.bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin başrollerini ise Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Ayşenil Şamlıoğlu, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Sarp Apak ve Deniz Cengiz gibi isimlerin paylaştığı dizide bu hafta neler yaşandı? İşte 26.bölüm özeti..

Jet Sosyete 26.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşandı?

Jet Sosyete’de yeni yıl heyecanı başlamıştır. Herkes yeni yıl planlarını yapmakta ve hediyelerini hazırlamaktadır.

Gündüz Alara’ya güzel bir hediye alabilmek için kuaförde çalışmaya başlar. Fakat kuaförde müşterilerle kurduğu ilişkiler Alara ile arasının açılmasına yol açar.

Safiye’nin yaptığı güzel çikolatalar yılbaşı döneminde rağbet görür. Bunun üzerine Gizem, Melike ve Yıldız’la birlikte bu işi kurumsallaştırmak için kolları sıvarlar. Ancak denedikleri yöntemler başlarına iş açar.

İlayda ve Harry’nin iş ilişkileri giderek duygusal bir boyut kazanmaktadır. Bu duygusallık birbirlerine verdikleri yeni yıl hediyesiyle pekişir.

Safiye’nin Şennur’u hırsızlıkla suçlaması Yıldız ve Talip’in arasının açılmasına sebep olur. Bunu fırsat bilen Şennur, Kumsal ve Talip ile yılbaşı yemeği planlar ama yemek istediği gibi sonuçlanmaz.

Gizem ve Safiye’nin arasının açılmasıyla yılbaşı planları bozulur. Durumu düzeltmek için Safiye’nin harcadığı çabalar yeni yıl gecesi sonuç verecektir.

Tüm Jet Sosyete ekibi, Sertab Erener konserinde buluşarak mutlu bir yıla girerler.

Jet Sosyete 26.Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor? Sözleri Nasıl?

Sevilen komedi dizisi Jet Sosyete’nin bu akşamki bölümünde çalan ve sahneye de oldukça yakışan şarkının ismi “Belki de Dönerim”dir. Şarkıyı seslendiren sanatçının ismi ise Sertab Erener’dir. Şarkının klibi ve sözleri ise haberimizde sizlerle…

BELKİ DE DÖNERİM

Gölde yalnız yüzen suna

Çölü aşan kör fırtına

Vur gayrı yükünü sırtıma

Ben belki de dönerim

Bir duman çek ben gitmeden

Tan yeli seherden esmeden

Kesilme yemeden içmeden

Ben belki de dönerim

Boynunu koklarım gitmeden

Çıkar giderim ses etmeden

Camları sıkı ört ses olur geceler orman

Telefona yakın ol hoş olur arayıp sorman

Cemre de dökülür dövülür yeni harman

Belki de dönerim