Jet Sosyete 20 Mayıs Pazar Neden Yok? Yeni Bölüm Ne Zaman?


Güncelleme: 19 Mayıs 2018 : 00:31
0

Star TV ekranlarının sevilen komedi dizisi Jet Sosyete pazar akşamları ekranlarımıza konuk olmaya devam ediyor. Fakat dizinin bu hafta aynı saatinde ekrana gelmemesi izleyenleri şaşırttı. Jet Sosyete 20 mayıs pazar neden yok? Jet Sosyete yeni bölüm ne zaman?

Jet Sosyete 13. bölümüyle 20 mayıs pazar akşamı izleyicisiyle buluşmayı beklerken dizinin yeni bölümü ekrana gelmedi. Aynı saatlerde Recep İvedik isimli sinema filmi yayınlandı. Dizinin takipçileri Jet Sosyete yeni bölüm neden yok? Neden yayınlanmıyor? Sorularına yanıt aradı.

Dizinin çekimleri yetişmediği bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacak. Recep İvedik filminin ardından Jet Sosyete özel bölümüyle akrana gelecek. Komedi türünde dizilerin çekimleri diğer dizilere oranla daha zor ve meşakkatli olduğu için bazen bu tarz aksaklıklar yaşanıyor. Jet Sosyete dizisi çekimleri teknik nedenlerden ötürü bu hafta yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Sevilen dizinin 13. bölümü 27 mayıs pazar akşamı aynı saatinde yayında olacak.

Gülse Birsel’in hem senaryosunu hem de oyunculuğunu üstlendiği Jet Sosyete pazar akşamlarının tek komedi dizisi olarak farkını ortaya koyuyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve her hafta yeni konularla izleyicilere keyifli dakikalar yaşatan Jet Sosyete dizisi kahkahalarla dolu özel bölümüyle pazar akşamı Recep İvedik filminden hemen sora yayında olacak.

Jet Sosyete Star TV’de yayına başladığı günden itibaren kendisine kemik izleyici kitlesi kazanmayı başardı. Dizinin bu şekilde ekranlara ara vermesi izleyiciyi kendine küstürebilir. Umarız seyirci kitlesinde bir kayba uğramaz.