İsveçli DJ Avici(Tim Bergling) Neden Öldü? Dj Avici Kimdir?


Güncelleme: 20 Nisan 2018 : 23:24
0

İsveçli ünlü Dj Avicii 28 yaşında hayatını kaybetti. Dünyanın her bir yanında milyonlarca hayranı ve takipçisi olan İsveçli Dj Avici neden öldü ne zaman öldü soruları büyük bir kitle tarafından araştırıldı.  Müzik dünyasında şok etkisi yaratan olayın detayları haberimizin devamında.

Dj Avici henüz 28 yaşında ve müzik kariyerinin zirvesini yaşayan bir Dj idi. Özellikle genç kitle tarafından çok sevilen ve bütün konserleri dolu dolu geçen başarılı bir müzisyendi. Dj’liğin yanı sıra remixer ve prodüktör olarak da tanınan Tim Bergling veya bilinen ismiyle Avici Umman’ın Maksat semtinde hayatını kaybettiği açıklandı. Açıklamalar üzerine hayranları Dj Avici neden öldü? Dj Avici ne zaman öldü sorularına yanıt aradı.

Dünyada House ve Dance müziğin en önemli ve yetenekli sanatçılarından biri olan Avici’nin ölüm haberi bugün sevenlerine duyuruldu. Avici’nin ani ölümü müzik ve sanat camiasında şok etkisi yarattı. Avici’nin ailesi çıkan haberlerin ardından açıklamalarda bulundu. Ailesi ölü bedeninin evinde bulunduğunu, çok üzgün olduklarını ve basın mensuplarının özel hayatlarına saygı duyulmasını ve şimdilik daha fazla detay veremeyeceklerini söyledi.

Dünyaca tanınmış Dj, daha önce aşırı alkol ve sigara kullanımının yol açtığı, akut pankreatit hastalığı geçirmişti. 2014 yılında yapılan bir ameliyatla safra kesesi ve apandisi alınmıştı. Geçirdiği bu ciddi rahatsızlık sonucunda turnelere ve sahneye çıkmayı bırakmıştı. 2016 yılından itibaren müziğe tutkusunu sadece stüdyoda devam ettirmişti. Diğer bir söylenti ise ünlü müzisyenin intihar ettiği yönünde.

Avici genç yaşına rağmen yaptığı müziklerle iki MTV, bir Billboard Müzik ödülüne sahiptir. Ayrıca Avici 2 kez Grammy ödüllerine aday gösterilmiş başarılı bir sanatçıydı.

Tanımayanlar ve merak edenler için Dj Avici kimdir sorusu haberimizde.