İstanbullu Gelin’e Sürpriz Oyuncu! Süreyya Kıskançlık Krizinde!


Güncelleme: 30 Kasım 2018 : 14:48
0

Star tv ekranlarının beğenilen dizisi İstanbullu Gelin‘e misafir oyuncu geliyor. 30 Kasım Cuma günü 64. bölümü yayınlanacak olan diziye kim katılıyor?

İstanbullu Gelin’e sürpriz güzel geliyor!

YENİ FRAGMAN YAYINLANDI

Star tv’de Cuma günleri yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin 64. bölümünde neler olacak?

İstanbullu Gelin’in 64. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda Süreyya kıskançlık krizlerinde!

GENÇ VE GÜZEL OYUNCU DİZİDE

İstanbullu Gelin dizisine genç oyuncu Eylül Su Sapan konuk oyuncu olarak dahil oldu. Özcan Deniz’in canlandırdığı Faruk Boran karakterinin asistanı olarak diziye giriş yapacak olan Eylül Su Sapan, Aslı Enver’in canlandırdığı Süreyya karakteri ile neler yaşacak?

BORANLAR GERİ DÖNÜYOR

Bursa’ya ve konaklarına dönen Boranlar iş hayatına da hızlı bir giriş yapıyor. Ortaklık yapacakları Okan ile yeni bir şirket kuran Faruk Boran’a aynı zamanda Okan’ın da yeğeni olan Özgür asistanlık yapacak.

HERKES ERKEK SANIYORDU

Herkesin erkek sandığı Özgür’ün genç ve güzel bir kadın çıkması en başta Süreyya olmak üzere herkesi çok şaşırtacak.

Eylül Su Sapan‘ın canlandıracağı Özgür karakteri çok çalışkan ve iş bitirici biridir. Asistan Özgür, İstanbullu Gelin dizisinde hangi dengeleri değiştirecek?

Bakalım İstanbullu Gelin’in 64. bölümünde neler yaşanacak?

EYLÜL SU SAPAN KİMDİR?

1993 senesinde dünyaya gelen güzel oyuncu 25 yaşındadır. Lise eğitiminden sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi bünyesinde oyunculuk eğitimleri almıştır.

PİS YEDİLİ İLE TANINDI

Kamera karşısına çıktığı ilk proje ise Show Tv ekranlarının bir dönem oldukça beğeni toplayan dizisi Pis Yedili’dir. Dizide Melis karakterini canlandırmıştır.

Ardından Beş Kardeş ve Klavye Delikanlıları gibi sevilen dizilerde yer almıştır. Genç oyuncu İstanbullu Gelin dizisinde Özgür karakteri ile karşımıza çıkacak!