İstanbullu Gelin Ülfet Hala Kimdir? (Meral Çetinkaya)


Güncelleme: 21 Eylül 2018 : 23:13
0

İstanbullu Gelin’de Ülfet hala krizi 2. sezonun ilk bölümüne damga vurdu. Boran ailesinie bir arsa kalmıştır ve bu arsa 3. Havalimanı inşaatına çok yakındır. Bu arsaya 30 milyon dolar verecek bir müşteride vardır. Ancak o arsada Ülfet halanın da payı vardır. Ancak Ülfet Halayı ikna etmek hiçte kolay olmayacaktır. Ülfet Hala kimdir? Gerçek adı ne?

Boranlar ellerindeki her şeyi kaybetmişlerdir. Kendi kabuklarına çekilmişler ve normal bir hayat sürmektedirler. Tabi son anda deden kalma babalarının hakkı olan bir arsa ortaya çıkmıştır ve bu arsayı ellerinden alamamaktadırlar. Arsanın bedeli ise tam 30 milyon dolardır.

Ancak bir sorun vardır. Sorun ise Ülfet halanın da o arsada payının olmasıdır. Ülfet hala ile Esma hatun arasında ise büyük bir sorun vardır. Esma hatun, Ülfet halaya gitmek istememektedir. Ülfet hala ismi ile biler ortamı germiş ve soğuk rüzgarlar esmesine neden olmuştur. Ülfet kimdir? Gerçek adı ne?

Ülfet karakterini canlandıran oyuncu Meral Çetinkaya’dır. Meral Çetinkaya, 1945 Bursa doğumludur.İlk tanındığı dizi Bizimkiler dizisidir. Bizimkiler dizisinde Ayla karakterini canlandırmıştır. Çağdaş Sinema Oyuncuları Derneği üyesi olan Meral hanım, kendi gibi oyuncu olan Yavuzer Çetinkaya ile evlenmiştir. Yavuzer Çetinkaya kalp krizi nedeni ile 44 yaşında vefaat etmiştir.

2013 yılında Saklı Kalan dizisinde rol almıştır. 2014 yılında ise Urfalıyam Ezelden isimli dizide başrol oynamıştır. 1981, 1992, 1997 ve 2012 yıllarında ödüller almıştır. Meral Çetinkaya’nın oynadığı dizi ve sinema projeleri şunlardır;