İstanbullu Gelin Siren’in Kocası Kim? Gerçek Adı, Yaşı


Güncelleme: 10 Mayıs 2018 : 17:31
0

Star TV ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor. Diziye Yeni katılan oyuncularla dizinin heyecanı daha da artıyor. Geçtiğimiz haftalarda İzlediğimiz Siren karakteri diziye eşiyle dönüyor.  İstanbullu Gelin Siren’in kocası kim?

Dizide 2 bölüm görünmesine rağmen performansıyla Ve diziye kattığı hareketle adından söz ettiren Siren diziye önümüzdeki bölümlerde tekrar dahil olacak.  Siren İstanbul’a yalnız değil eşiyle birlikte gelecek. Yine heyecanlı ve eğlenceli sahnelere tanık olacağımız İstanbullu Gelin Siren’in kocası kim sorusu izleyenler tarafından merak edilecek. Karakter ismi henüz açıklanmayan oyuncunun gerçek ismi Kadir Polatçı.

Şimdilerde İstanbullu Gelin dizisinde izlediğimiz genç oyuncuyu izleyenler Kardeş Payı Deniz olarak tanıyor. 30 Eylül 1988 İstanbul’un Bakırköy semtinde doğan olan Kadir Polatçı, aslen Sivaslıdır. Bugüne kadar birçok kısa film çekmiştir. Aşkın Zamanı, Arka Sıradakiler, Arka Sokaklar gibi çeşitli dizi projelerine yardımcı oyuncu olarak rol almıştır.
Ünlenmesi ve tanınan bir karakter olmasında Kardeş Payı dizisi Deniz karakteri sayesinde olmuştur. Düzgün  fiziği ve karizmatik tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu 1.90 boyunda Ve 80 kg ağırlığındadır.

İstanbullu Gelin dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan oyuncu Siren’in  kocası olarak karşımıza çıkacak. Oyuncunun Yeni sezonda yeni dizi projelerinde yer alacağı biliniyor. Kardeş Payı dizisinde rol alması Ahmet Kural ile tanışmasıyla olmuştur.