İstanbullu Gelin Faruk Ölecek Mi? Öldü Mü? Özcan Deniz Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 7 Mayıs 2018 : 16:51
0

İstanbullu Gelin son bölüm final sahnesinde Özcan Deniz’in izbe bir yerde hareketsiz olarak yattığına tanık olduk. Dizinin heyecanla beklenen fragmanı yayınlandığında Faruk’un olmadığını gördük. Peki İstanbullu Gelin Faruk ölecek mi?  Faruk öldü mü ? Özcan Deniz izinden ayrılacak mı?

49. Bölüm merakla beklenirken Süreyya’nın acı içinde çaresiz bir şekilde Faruk’tan haber almaya çalıştığını görüyoruz. Kimse Faruk’un nerede olduğu hakkında bilgi sahibi değilken Fikret bu konuda bile Faruk’u suçlamaya devam eder. Adem’in bu konuyla bağlantılı olup olmadığı ise şüpheler içerisinde. Süreyya lansman sırasında defalarca Faruk’u arar ve son aramasında Faruk’un telefonunu yabancı bir ses açar ve tekrar aradığında telefonun kapalı olduğunu anlar. Süreyya’nın şüpheleri ve korkuları o andan itibaren artmaya başlar.

Fakat öte yandan Faruk dizinin son bölümünde sık sık baş  ağrısı ve dönmesi sorunlarını yaşadığı için doktordan randevu almıştı. Sağlığı gün geçtikçe daha kötü olan Faruk, hastalığı nedeniyle düşmüş ve kendine gelemediği için haber alınamıyor olabilir. Ancak lansman günü Faruk o izbe ve şehirden çok uzak bi yerde ne yapıyordu? Faruk’u oraya kim çağırdı?

 

Olayın içinde Adem’in de olduğu kuvvetli bir ihtimal. Son yaşananlardan sonra Faruk’tan intikam almak için Fırsat kollayan Adem, bunu planlayan kişi olabilir.  Fakat Faruk, dizinin 49. bölümün final sahnesinde konağa geri dönecek.

Faruk ölmeyecek, son zamanlarda heyecanı azalan dizinin izleyici çekmek için senaryoda merak uyandıran hamleler yapması bekleniyordu. İstanbullu Gelin dizisinde heyecan ve hüzün dolu bir bölüm izleyenleri bekliyor.

Süreyya’nın çaresizliği, Fikret’in yaşananlara rağmen kendini Faruk’la yatıştırmaya devam etmesi Konakta dengeleri alt üst edecek. Faruk, muhtemelen hastalığı nedeniyle bir yerde düşüp bayıldı. Hırsızlar bunu fırsat bilerek cüzdanını ve telefonunu çaldılar. Bu yüzden cüzdan Faruk’un düştüğü yerden farklı bir yerde bulundu.

İstanbullu Gelin Faruk ölecek mi öldü mü soruları dizi başlayana kadar sorgulanacak. Özcan Deniz’in hamile olan eşiyle daha fazla vakit geçirmek için son bölümde yer almak istemediği tatile çıktığı konuşuluyor.