İstanbullu Gelin 16 Haziran neler olacak? Özeti, Fragmanı


Güncelleme: 9 Haziran 2017 : 01:16
0

İstanbullu Gelin dizisinde sular durulmak bilmiyor. Adem’in amacını öğrenmek isteyen Esma duydukları karşısında şoke olur. Esma’nın yüzleştiği gerçekler geçmişini sorgulamasına neden olur.

Hayatını oğullarına adayan Esma Hanım bundan sonra çocukları için daha güçlü olmak zorundadır.  Adem’in üvey evladı olduğunu öğrenen Esma soluğu Reyhan Hanımın yanında alır.

Adem ile ortaklık yapan Fikret ise Adem’in göz altına alınmasına şaşırır. Faruk ve Fikret bir kez daha karşı karşıya gelir. Öfkesine yeni düşen Fikret, İpek’i kendisini Faruk’a satmakla suçlar.

Son zamanlarda yaşadıkları zor günleri geride bırakmak isteyen Süreyya ve Faruk İstanbul’un serin sularında tekne turunu çıkarlar. Çift romantik ve keyifli bir gün geçirirler.

Gerçekleri Emir’e söylemenin yolunu arayan Begüm’ün itirafı Emir’in her şeyi öğrenmesine neden olur. Hayatının en büyük şokunu yaşayan Emir için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir taraftan hayat mücadelesi veren Begüm’ü büyük zor sınav beklemektedir.

Süreyya ve Faruk’un keyif dolu günleri konağa döner dönmez son bulur. Adem’in yakalanmasından Faruk’u sorumlu tutan Fikret bir kez daha Faruk’un karşısına dikilir. Adem’in gerçek yüzünü defalarca Fikret’e anlatmaya çalışan Faruk, büyük bir çıkmazın içindedir.

Öte taraftan geçmişin sırlarıyla yüzleşen Esma Hanım, çocuklarını bu durumdan uzak tutmak için yeni planlar peşindedir.

İstanbullu Gelin heyecan dolu yeni bölümü ile 16 Haziran Cuma akşamı Star Tv’de.

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı