İnsanlık Suçu Dizisi Çalan Şarkılar Dizi Müziği Jenerik Müzik


Güncelleme: 7 Nisan 2018 : 21:26
0

Kanalların yeni projelerini art arda ekrana getirdiği 2018 sezonunda, dram yüklü hikayesiyle dikkat çeken İnsanlık Suçu dizisi müziklerini kim yapıyor? İnsanlık Suçu dizisi çalan şarkılar? İnsanlık Suçu dizi müziği ve jenerik müzikleri internet üzerinden en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Senaryoları ve oyuncuları ne kadar başarılı ve sürükleyici olsa da dizileri tamamlayan önemli parçalardan biri de müzikleri ve şarkılarıdır. İnsanlık Suçu dizisi çalan şarkılar dizi müziği ve jenerik müziklerine haberimizin devamında yer verdik.


İnsanlık Suçu Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Entrika ve hüznün dolu dolu yaşandığı dizinin müzikleri de en az senaryosu kadar ilgi çekici. Yabancı bir romandan ekranlara uyarlanacak dizinin tanıtım fragmanı bile büyük ilgi görürken dizide çalan şarkılar ve müziklerde izleyenler tarafından merak edildi. Dizide yer yer gerilim yer yer hüzün kimi zamanda çaresizlik hakim olurken, izleyiciyi senaryonun içine çekmek için en uygun şarkı ve müzikler seçiliyor. İnsanlık Suçu dizisi çalan şarkılar, dizi müziği ve jenerik müzikleri de en az dizi  kadar kaliteli.

Diziseverler beğenerek izledikleri dizilerde çalan şarkıları genelde merak eder ve internet üzerinden araştırır. Bizde bu konudaki istekleri göz önüne alarak, dizinin her bölümünde çalan tüm şarkıları anında sitemizde paylaşmaya devam edeceğiz. İnsanlık Suçu dizisi çalan şarkılar dizi müziği ve jenerik müzikleri en kısa zamanda video olarak yer alacak.


İnsanlık Suçu Gökhan Kim? Suna’nın Nişanlısı Gökhan Gerçek Adı Oynadığı Diziler


İnsanlık Suçu Dizisi Çalan Şakılar

Beni vur beni onlara verme
Külümü al uzak yollara savur
Dağılsın dağlara dağılsın bu sevdamız,
Ama sen ağlama dur

[kirmizitext]İnsanlık Suçu Beni Vur (Bir İnce Pusudayım) Şarkısı Kim Söylüyor? Dinle için tıkla[/kirmizitext]

İnsanlık Suçu 2. Bölümde çalan şarkı için >>>İnsanlık Suçu 7 Nisan Öylesine Şarkısı (Jehan Barbur)