İki Yalancı Dizisi Tuttu mu Yeni Sezonda Devam edecek mi


Güncelleme: 27 Ağustos 2017 : 00:13
1

Yağmur Tanrısevsin ve Keremcem gibi eğlenceli isimlerin başrol paylaştığı İki Yabancı dizisi tuttu mu? Kanal D’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği romantik komedi tarzındaki dizinin reytingleri düştü mü? Dizi yeni sezonda devam edecek mi? Tüm bu soruların yanıtını sizler için araştırdık.

10 Temmuz cuma günü yayınlanmaya başlayan dizinin reytingleri ilk haftalarda beklentileri karşılamadı. Dizinin istenilen izlenme oranını yakalayamaması İki Yabancı dizisi erken final mi yapıyor sorusunu gündeme getirdi.

Başarılı senarist Gani Müjde’nin kaleme aldığı dizi pazartesi akşamları ekrana geliyor. İki Yalancı, aynı gün aynı saatte Deli Gönül ve Çember dizileriyle reyting mücadelesi veriyor.

Keremcem 4 sezon boyunca ekrana gelen ve geçtiğimiz mayıs ayında final yapan O Hayat Benim dizisinin hemen ardından İki Yalancı dizisiyle tekrar kamera karşısına geçti. Başarılı oyuncunun yer aldığı projeler genellikle uzun ömürlü olurken İki Yalancı dizisi için aynı şeyleri söylemek ne yazık ki mümkün değil.

Kısa yoldan zengin olmanın yollarını arayan arkadaşlarının ısrarlarıyla kendilerini büyük bir yalanın içinde bulan ikili birbirlerine gerçekten aşık olurlar. Fakat söyledikleri yalanlar sonucunda ayrılmak zorunda kalan ikiliyi her bölüm bambaşka sürprizler beklemektedir.

İki Yalancı dizisi, 4 Eylülde yayınlanacak olan 9. bölümüyle birlikte ekranlara veda etme kararı aldı. Dizi yayınlanacak son bölümü ardından ekranlarda olmayacak.

Sizlerde düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. İki Yalancı dizisi devam etmeli miydi yoksa final kararı doğru mu?

İki Yalancı Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı

Comments are closed.