Bizim Hikaye Neden Final Yapıyor? Bizim Hikaye Ne Zaman Bitecek? Şok Eden Açıklama


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 04:20
85

Eylül ayında ekran serüvenine başlayan Bizim Hikaye üzerinde kara bulutlar mı dolaşıyor? Dünyaca ünlü Shameless dizisinden Türk televizyonlarına uyarlanan Bizim Hikaye final mi yapacak? Rakiplerinin her geçen daha da arttığı Bizim Hikaye, final bayrağını erken mi çekecek? Bizim Hikaye ne zaman final yapacak? Son zamanlarda sık sık erken final haberleriyle gündeme gelen Bizim Hikaye reyting analizi ve izleyici yorumları hakkında detaylı bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.


Bizim Hikaye Hikmet (Nejat Uygur) Neden 4 Parmak?


Bizim Hikaye 14 Eylül perşembe akşamı ekranlara merhaba dedi. Dizi ilk bölümüyle 4,4 reyting oranıyla hem kanalı hemde izleyenleri hayal kırıklığına uğratsa da ilerleyen haftalarda 6.3lük bir oranla zirvede yerini almayı başardı. Başarısını ilk dört ay koruyan dizinin, güçlü rakipleri ve tekrarlayan senaryosu son zamanlarda aranan başarıya ulaşamamasına neden oluyor. Dizinin reytinglerinde düşüş seyretmesi dizi ekibini endişelendirmeye başladı. Son aldığımız duyumlara göre ünlü dizi kısa süre içinde reyting oranlarını toparlayamaz ise kanal fişini çekmeye hazırlanıyor.

Perşembe akşamları yayınlanan Bizim Hikaye, aynı gün aynı saatlerde, Kanatsız Kuşlar, Vatanım Sensin, Mehmetçik Kut’ül Amare ve Yuvamdaki Düşman dizileriyle zirve savaşı veriyor. Aslında ekrana gelen diğer dizilere oranla, sıra dışı hikayesi ve kimi zaman güldüren kimi zaman hüzünlendiren çarpıcı olaylarıyla daha farklı bir kulvarda yer alıyor. Kulislerde dolaşan söylentiler doğrultusunda Bizim Hikaye ne zaman final yapacak?

Dizinin yapımcıları izleyiciyi çekebilmek için oyuncu kadrosunu her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Bizim Hikaye kadrosuna 20. bölümde Tufan’ın eşi rolüyle dahil olan Ferda karakteri, 21. bölümde Fikri’nin herkesten gizlediği büyük kızı rolüyle dahil olan Yeliz, izleyiciyi diri tutmak için atılan adımlar arasında yer alıyor.

Bizim Hikaye dizisinde her bir karakter kendi içinde özel bir yere sahip. Evin büyük kızı Filiz, 5 kardeşine bakabilmek için erken yaşta hayata atılmıştır. Okulunu bırakmış, kimi zaman restoranda kimi zaman kuru temizlemede çalışarak kardeşlerinin bakımını üstlenmiştir. Babaları Fikri ise ayyaş, sorumsuz, çocuklarına faydadan çok zararı olan bir adamdır. Çoğu zaman eve bile uğramaz. Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, verdiği özel ders ücretleriyle o da ablasına ve eve katkı sağlıyor. Rahmet’in bir küçüğü Hikmet, kendinden yaşça büyük evli bir kadına aşıktır. Bu aşk onun başını büyük belaya sokacaktır. Hikmet’ten sonra gelen Kiraz henüz ilk okula giden ancak yaşına göre oldukça olgun ve akıllı bir kızdır.

Kiraz’ın bir küçüğü Fikret, ele avuca sığmayan deli dolu bir çocuk. Evin en küçüğü sevimliliğiyle herkesi kendine hayran bırakan İsmet…

Her bölüm farklı heyecanlarla izleyici şaşırtan Bizim Hikaye erken final mi yapıyor? Bizim Hikaye ne zaman bitecek? Bizim Hikaye Ne Zaman Final Yapacak? Güçlü oyuncu kadrosu ve özgün hikayesiyle dikkat çeken Bizim Hikaye neden final yapıyor? Dizinin kemik izleyici kitlesi bu sorulara yanıt ararken, sosyal medya üzerinden tepkilerini göstermeye başladı.

Sizlerde Bizim Hikaye final yapmasın, Bizim Hikaye bitmesin diyorsanız haberin devamında yer alan yorum kısmına düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Tepkilerinizi dizinin yapımcılarına ve kanal yetkililerine duyurabilirsiniz. 

85 YORUMLAR

  1. bızım hıkayeyı fınal yaqmayın nolursun heqyenı bolumlerı gosterınız rıtıngler 1 .rıncınız yaqmayın fınal tamammı bıde aılece dızı bımesın benı adım ibrahım uysal gonderı sıze ıgunler

  2. bitmesin güzel bir dizi reyting sorunu yaşanıyosa gününü deyiştirip o şekilde denesinler

  3. İnsanları ağlatmak yerine göre kolay olur.Fakat bir dizi hem güldürüp hem de ağlatabiliyorsa bu hem oyuncuların hem de bu büyük güçlü prodüksiyon başafısıdır ki bu dizi de aynen öyle bir dizi bu dizi bu sebepten izlenmeye devam etmeli sadece reytinğ olarak bakmamalı.

  4. Hazal Kaya’nın oyunculuk yeteneği tartışılmaz. Oynadığı bütün diziler çok başarılı.

  5. Bu dizi de aile var, kardeşlik var, mahalle var, komşuluk var,fakirliklerine rağmen birler beraberler aile olmak için bir mücadele veriyorlar.hem komikler hem hüzünlüler küçük ismo bi çinçi cemil dedi dediği günden beri dilimde.Gücüm olsa yapımcıları olsam hiç bitmese bu dizi.Biterse izlediğim tek dizi daha tv açmam artık.Hepinizi ailecek seviyoruz emeklerinize sağlık.

  6. Nolur bitmesin Foxta en sevdiğim dizi ne olur bitmesin final olmasın Sıkıcı yerleri olsa bile çok seviyoruzor ailecek sıkılmadan izliyoruz.

  7. Gayet düzgün bir dizi. Hem hüzünlendiriyor hem de güldürüp düşündürüyor. İnsana ne hayatlar var dedirtiyor. Oyuncu kadrosu mükemmel ve bir birleriyle çok uyumlu. Keyiflen izliyoruz.

  8. Gayet düzgün bir dizi. Hem hüzünlendiriyor hem de güldürüp düşündürüyor. İnsana ne hayatlar var dedirtiyor. Oyuncu kadrosu mükemmel ve bir birleriyle çok uyumlu. Keyiflen izliyoruz.

  9. Lütfen bitmesin ailecek hep beraber sıkılmadan usanmadan izliyoruz çok seviyoruz diziyide oyuncularida

  10. Bence bitsin. Nedenmi hayranlari olarak dizi setine foto cekinmek icin gittim.her biri ayri havalara girerek kendilerini dunya stari zannederek maalesef yasak dediler lan biz sizin hayraninizin bi zaman sonra dizi bitince aynen arka siralardakiler gibi piyasada gozukmucek cogu bu havaniz ne bi foto icin insaalah biterde havaniz soner.

  11. Benim de tv de hafta içinde tek izlediğim film bizim hikaye ayrıca Burak denizin en büyük hayranlarından ım lütfen bitmesin?

  12. Lütfen bitmesin çok güzel bir dizi ben barışın filizin hayranıyım Hazal kaya burak deniz ismet bütün aile rolü çok iyi lütfen final girmesin türkiye mütsüz final gireceği için

  13. Kesinlikle bitirilmemeli.Muhteşem bir dizi ailecek izlenebilinecek bir dizi.Bıktık vurdulu kırdılı töre cinayetli dizilerden.Fakat yayın günü değişirse iyi olur.Cuma akşamı kanallar boş.Cuma ya alınsın.
    Kesinlikle bitirilmemeli.

  14. Hic sevmiyorum bu filmi bence bitmeli ve bosuna kanalda kalabalik yapmamali.bitsinki daha guzel dizi baslasin yerine.persembe survivor var herkes survivoru izlio dizilere bakanda yok.oyuzden yonetmen bosuna para harcamasin:)

  15. bitmesin ama barış son anda hata yaptı orası sinir bozucuydu dr evine gitmemeliýdi. yeliz çıktı diziden çokta iyi oldu cemilde çıksa daha iyi olacak. final olmasın biz severek izliyoruz çoluk çocuk ? hatta beni diziye bağlayan 11 yaşındaki oğlum oldu o izlerken fark ettim. ve kaçırdığım bütün bölümlerini gece yarılarına kadar izledim netten.?

  16. bitmesin ama barış don anda hata yaptı orası sinir bozucuydu dr evine gitmemeliýdi. yeliz çıktı diziden çokta iyi oldu cemilde çıksa daha iyi olacak. final olmasın biz severek izliyoruz çoluk çocuk ? hatta beni diziye bağlayan 11 yaşındaki oğlum oldu o izlerken fark ettim. ve kaçırdığım bütün bölümlerini gece yarılarına kadar izledim netten.?

  17. Konuya entrika karıştırmazsanız severek izlemeye devam edicez barış ın başkasıyla olmasını istemiyoruz bu dizide bari bu saçmalıklar olmasın

  18. bu dizi bitmemeli.diğer dizilerden farklı olarak daha bi yurdum insanına yakın bi perspektife sahip..halk bu dizide kendini buluyor..kesinlikle devam …

  19. Bizim hikaye dizisi bitmesin heyecanla yeni bölümlerini bekliyoruz ailece cok güzel bir dizi lütfen bitirmeyin

  20. İyi şeyler bitmek zorunda değil. bukadar başarı başka bir dizide yok ailecek keyifle izlediğimiz dizi yok bitirmeyin.

  21. bence bitmesin cok guzel bir filim filizle barış evlenseler daha guzel olur benide alin kadroya

Comments are closed.