Hıçkırık Dizisi Çağla Sarıoğlu Kimdir? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 21 Kasım 2017 : 15:30
0

Gündüz Kuşağı dizileri arasında yerini alan Hıçkırık dizisi oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Dizinin dikkat çeken karakterlerinden Çağla Sarıoğlu kimdir? Hıçkırık dizisi Çağla Sarıoğlu kimdir, hangi dizilerde rol aldı, özel hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenleri araştırdık.

Diziyi izleyenlerin internet üzerinden en çok araştırdığı konular arasında Hıçkırık dizisi oyuncuları yer alıyor. Yayın hayatına yeni başlayan dizinin güzel, genç ve sevimli oyuncusu Çağla Sarıoğlu kimdir sorusu en çok aratılan konular arasında. Ekranlarda yeni yeni görmeye alıştığımız genç oyuncu daha önce hangi dizilerde rol aldığı çok merak ediliyor.

Hıçkırık Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede

 

Dizinin sürükleyici konusu şöyle: 7 yaşında yetim kalan bir çocuğun evlatlık alındığı evin tek çocuğuna karşı hissettiği imkansız aşk anlatılıyor. Söylentilere göre romandaki Kemal ve Nalan karakterleri Enver Paşa’nın emir eri Mustafa Tosun’la eşi Üftade Hanım’ın hayatlarını konu alıyor.

Sıra dışı konusu ve geniş oyuncu kadrosuyla kısa sürede izleyiciyi kendine bağlamayı başaran dizi, Adını Sen Koy, Beni Affet ve Komşular gibi gündüz kuşağı dizilerini gölgede bırakacak gibi.

Hıçkırık Dizisi Çağla Sarıoğlu Kimdir?

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu Diş Teknikerliği ile birlikte Uluslararası İlişkiler okumaktadır.  Aşk Laftan Anlamaz, Medcezir, Kaçak, Kiraz Mevsimi ve Bana Sevmeyi Anlar dizilerinde figüran olarak rol almıştır. Son olarak İşte Benim Stilim yarışmasında tarzını yarıştıran Çağla Sarıoğlu şimdilerde Hıçkırık dizisiyle ekranlarda boy gösteriyor.

Hıçkırık Dizisi Çağla Sarıoğlu Kimdir?