Gülşen Yüksel Saltın Kocası Metin Salt Kimdir? Yaşı Mesleği,Sosyal Medya Hesabı


Güncelleme: 30 Temmuz 2018 : 11:56
0

2018 yaz sezonunda TV2 ekranlarına gelen Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt hayatları merak edildi. Müge Dağıstanlı kocasının kim olduğunu daha önce yazmıştık Şimdi ise Gülşen Yüksel Salt kocası Metin Sultan kim olduğunu haberimizde sizler için derleyeceğiz.

Gülşen Yüksel 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş kahverengi saç ve göze sahiptir. Daha önce Renkli Sayfalar adlı programda sunuculuk yapan ikili şimdi ise TV2 ekranlarında 2. Sayfa programı adı altında izleyici ile buluşuyor.

Gülşen Yüksel’in asıl mesleğinin gazeteci olduğu bilinmekle birlikte sunuculuğu da bir kenara bırakmış değildir. Müge Dağıstanlı ile de oldukça iyi anlaştığını söyleyen Gülşen Yüksel kariyerini sunucu olarak devam ettirmek istediğini söylese de gazeteciliği de köşe yazarlığı yaparak devam ettirdiğini görmekteyiz. Hatta bir dönem Vatan Gazetesi magazin müdürü olarak görev yapmıştır. Peki Gülşen Yüksel Salt’ın kocası Metin Salt kimdir? Asıl mesleği nedir hangi okullardan mezun olmuştur?

Metin Salt Veysel grubunun teknoloji firması olan Vestek A.Ş’nin kurucusu aynı zamanda Genel Müdürüdür. Teknoloji firmalarında yöneticilik yapmasının yanı sıra aynı zamanda teknoloji alanında da köşe yazarlığı yapmaktadır. Birçok yerde girişimcilik konularında seminerler veren Metin Salt üniversitelerin danışma kurullarında da görev yapmıştır. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünü bitiren Metin Salt aynı zamanda burada yüksek lisansını da tamamlamıştır. Tubitak’da çalışmış birçok projede yer almış,  uluslararası patent sahibi olduğu ürünlerin sayısı da oldukça fazladır.

Profesyonel yönetici ve araştırmacı olan Metin Salt Türk Hava Kuvvetleri’nde görev yapmış. F 16 elektronik harp eğitim sistemi tasarım ve planlamasını HAVELSAN ile ortaklaşa çalışma ile gerçekleştirmiştir. Birçok dalda ödül alan Metin  Salt Türkiye’de tasarlanan ilk görüntü işleme yongası ve internet televizyonculuğunun ilk örnek uygulamasını gerçekleştiren ekiplerle çalışmış ve onlarla yöneticilik yapmıştır.

[kirmizitext]Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt 2.Sayfanın Konukları Kim tv2[/kirmizitext]

Araştırma,gelecek, iletişim, iş yaşamı, kişisel gelişim, teknoloji gibi alanlarda da yazıları bulunmaktadır. Başarılı magazinci Gülşen Yüksel Salt ile 2012 Aralık ayında dünya evine girmiştir. Metin Salt o dönem Vestek’in genel müdürü olarak Gülşen Yüksel ile evlenmesi büyük kitleler tarafından konuşulmuştur.

[kirmizitext]Müge Dağıstanlının Kocası Reha Erdoğan Kim? Yaşı Boyu Kilosu[/kirmizitext]

Gülşen Yüksel ile evlenen Metin Salt’ı sizlere tanıttık. Sormak istediğiniz herhangi bir konu varsa yorum kısmından bize ulaşabilirsiniz.