Gülperi Dizisi Final Yapar mı? İzlendi mi, Reytingleri Nasıl?


Güncelleme: 14 Eylül 2018 : 20:34
1

Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay’ın başrol oynadığı Gülperi dizisi 14 Eylül Cuma günü seyirci ile buluştu. Dizinin sezon içerisinde devam Edip etmeyeceği belli olmazken erken final haberi gelir mi diye yorumlar yapılmaya başladı. Gülperi final yapacak mı, yoksa devam eden der mi?

Tims&B yapım şirketi tarafından ekranlara gelen dizi Gülperi, çocuklarının vekaletini almak için mücadele eden bir anne ile ona yardım eden eski sevdiği avukatın hayat hikayesini konu almaktadır. Gülperi kocasının ölümünden sorumlu tutulmuş ve hapse girmiştir.

Gülperi hapisten çıktıktan sonra kayın babası tarafından İstanbul’a sürgüne gönderilir. Gülperi ise orada eski sevdiği Avukat Kadir ile karşılaşır ve çocukları için onunla anlaşır. Kadir Gülperi’ye yardım eder.

Eski aşıklar bir yandan çocuklar için mücadele ederken diğer yandan da eski aşkları yeniden tazelenmektedir. Dizi senaryo, oyuncular ve mekan seçimi açısında oldukça iyi bir prodüksiyon. Sezon içerisinde ayakta kalabilecek bir yapım. Bakalım güçlü rakipleri Arka Sokaklar ve 4n1k gibi dizilerle rekabet ve edebilecek mi? Gülperi Reytingleri en kısa zamanda yazımıza eklenecektir.

1 YORUM

Comments are closed.