Gülperi Dizisi Can öldü mü? Ölecek mi? Diziden ayrılıyor mu? 11. Bölüm Fragmanı İzle


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 01:17
0

Gülperi 11. bölüm fragmanın yayınlandı.. Gülperi 11. bölümün fragmanında yerde hareketsiz bir şekilde yatan Can’a neler olacağı merak konusu oldu.. Herkes Can’a ne olduğunu merak ediyor.. Can öldü mü? Ölecek mi? gibi soruların sorulmaya başladığı Gülperi dizinin 11. Bölümü heyecanla bekleniyor.

Geçtiğimiz 10. Bölümde; Can’a sürpriz doğum günü hazırlığı yapan Gülperi ve ailesi, Can’ın Ejder tarafından kaçırıldığından habersizdi. Hiç beklemediği anda en acı verecek yerinden bir darbe yemiş Gülperi’nin zor günleri nasıl atlatacağını hep bilikte izleyeceğiz

Gülperi dizisinin 11. yeni bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerde oynadığı Gülperi dizisinin 11. bölümünde Can’ın kaçırılması Gülperi ve çocukları perişan ederken, duyulan çığlık sesi gerilimi arttırıyor. Kadir’in Şeyma’ya “Bu çocuğa bir şey olsun bak bakalım bir daha Artemis’in yüzünü görebiliyor musun?” sözleri dizinin hareketleneceği gösteriyor. Gülperi 11. yeni bölüm fragmanında yerde harketsiz yatan Can’a neler olacağı merakla bekleniyor.

16 Kasım Gülperi Reytingleri Gülperi izleniyor mu? Reyting Sonuçları

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın üstlendiği Gülperi’nin yeni bölümü Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Yapım: Tims&B Productions
Yönetmen: Cem Karcı
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Senaryo: Eylem Canpolat & Sema Ergenekon
Müzik: Cem Öget

Oyuncular: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör,Haluk Cömert