Gülperi Son Bölümde Çalan Şarkı? Gülperi Dizisi 10.Bölümde Çalan Şarkı? Kim Söylüyor?


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 23:09
0

Show TV ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Gülperi 10.bölümüyle ekrana geldi. Dizide işlenen senaryo kadar çalan müzikler ve şarkılar da ilgi görmeye devam ediyor

Gülperi 10.Bölümde Neler Yaşandı?

Gülperi ile Kadir arasında ayrılık suları durulmazdın, Şeyma ise Kadir ve Gülperi’ye karşı olan hain oyununu sürdürmeye devam eder. Gülperi işinden kovulmamak için elinden geleni yapar. Hapisten hastaneye düşen Ejder, Gülperi’den intikam almak için kaçtı. Peki Ejder, Gülperi’den nasıl intikam alacak? Can’ı kim kaçıracak? Selen ve Hasan arasındaki trajik ilişki nasıl şekillenecek? Artemis aşkını içine mi gömecek? Hepsi ve daha fazlası önümüzdeki 11.bölümde.

Gülperi Dizisi 10.Bölümde Çalan Şarkı

Gülperi dizisinin bu akşam yayınlanan 10.bölümünde bir sahnede çalan şarkı seyirci tarafından büyük beğeni topladı. Peki o şarkı hangisi? Şarkı eskilerde dillere dolanan Aşkın Nur Yengi tarafından seslendirilen “Yazık” şarkısı. Eski bir şarkı olması ve sahneyle de bütünleşmesi seyirciyi bambaşka yerlere götürdü. İşte o şarkı..

Gülperi Dizisi ‘Yazık’ Şarkı Sözleri..

Yazık şu geçen zamana yazık,
Yalanmıydı bizmi aldandık,
Yazık şu gençliğimize yazık,
Nasıl böyle erken yıprandık,
Böylemi sona erecekti,
Böyle parça parçamı olacaktık,
Bu kadar yalanmı yaşandı herşey,
Hem sana hem bana yazık,
Ne olursun yalan de,
Bu bir rüya sadece,
Ne olursun konuşma,
Sana ihtiyacım var dinle,
İkimizede yazık,
Gençliğimize yazık,
Bu kadar yalanmı yaşandı herşey söyle..

Her hafta zirveye adım adım yaklaşan hatta bir iki kere zirveyi görmeyi başaran Gülperi’den anlaşılan o ki daha çok güzel müzikler ve şarkılar duymaya devam edeceğiz. Başarısıyla adından sıkça söz ettirecek. Tüm oyunculara, kamera arkası çalışan tüm ekibe ferah feza hikayeler ve çekim günleri diliyoruz. Herkese iyi seyirler, iyi okumalar, iyi dinlemeler..

Gülperi Dizisi Oyuncuları – Künye

Gülperi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri