Gülperi 10. Bölüm Özeti İşte Yaşananlar – Hasan; Bedriye Neyse Çilli’de O Benim İçin!


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 13:32
0

Show TV ekranlarının iddialı dizisi Gülperi 10. bölümüyle ekranlara geliyor. Geçtiğimiz 9. bölümde Hasan’ın Selen’i kurtarmasını, Gülperi ve Kadir’in geçmişe yönelik hesaplaşmalarını ve Şeyma’nın Kadir için Yakup Ağa ile anlaşmasını izledik. Peki bu hafta bizleri neler bekliyor?

Gülperi 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Gülperi son bölüm özeti ve detaylar..

Gülperi izleyicisini bu akşam eğlenceli ve heyecanlı sahneler bekliyor. Can’ın numaradan unutulan doğum günü eğlenceli anlar yaşatırken, Gülperi’nin Kadir ile olan imtihanını da izleyeceğiz.

Gülperi 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

10. Yeni bölüm bu akşam 20:00’da ekrana gelecek ve 11.bölüm fragmanı ise Pazartesi günü akşam yayında olacak. Fragman yayınlandığında buradan görebilirsiniz.

İşte Gülperi 10. Bölüm Özeti!

Kadir’in söyledikleri karşısında şok olan Gülperi, onu kendinden uzak tutmaya çalışır. Fakat geçmişte bıraktıklarını sandıkları her şey ortaya dökülmek zorunda kalır ve yıllar sonra ikisi de gerçek duygularıyla yüzleşir.

Selen’i kurtaran Hasan, Seyit’in anlattıklarından sonra yanlış bir karar verdiğini anlar. Bedriye için okula gitmek bir işkence haline gelmektedir ve her an tereddütle yaşamaktadır. Can doğum günü şakasıyla karşılaşacaktır ve ailesinden büyük bir şaka yiyecektir. Ancak Can’ın kaçırılması birçok sorunu da beraberinde getirecektir.

16 Kasım Gülperi Reytingleri Gülperi izleniyor mu? Reyting Sonuçları

16 Kasım Gülperi Reytingleri Gülperi izleniyor mu? Reyting Sonuçları

Gülperi’ye karşı hala sorumlulukları olduğunu düşünen Kadir, Şeyma ile boşanacak mı yoksa duygularını yeniden içine hapsedip kızı Artemis için bu evlilik oyununa devam mı edecek? Hepsi ve daha fazlası bu akşam Show TV’de ve hemen arkasından BURADA olacak. Beklemede kalın. Bu heyecan KAÇMAZ.

Gülperi bu akşam 20:00’da Show TV ekranlarında olacak. Özet içeriği dışında dizide yaşanan tüm çarpıcı olaylar da bu başlık altında yer alacak. Dizide çalan müzikler, en can alıcı sahneler, replikler ve eğlenceli anlar burada olacak!!!

Gülperi Künye : 

Yapım: Tims&B Productions – Yönetmen Cem Karcı – Yapımcı Timur Savcı & Burak Sağyaşar – Senaryo Eylem Canpolat & Sema Ergenekon – Müzik Cem Öget

Gülperi Oyuncuları: Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Tarık Papuçcuoğlu, Ece Sükan, Burak Dakak, Aleyna
Özgeçen, Emir Özyakışır, Onur Bilge, Gülçin Kültür Şahin, Şefika Ümit Tolun, Emir Çubukçu, Ezgi Gör, Haluk Cömert

Gülperi Selen Kim? Seyitle Bağlantısı Ne? Gerçek Adı?

Gülperi Selen Kim? Seyitle Bağlantısı Ne? Gerçek Adı?