Gönül Yarası Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 12:21
0

Gönül Yarası dizisi ne zaman başlıyor? Dizinin yayın tarihi belli oldu mu? Gönül Yarası hangi gün yayınlanacak? Gönül Yarası tanıtım fragmanı yayınlandı mı?

Avşar Filmin yapımcılığını üstlendiği ve uzun süredir çalışmaları devam eden Gönül Yarası dizisinin hazırlıklarında sona gelindi. Gönül Yarası dizisinin yakın zamanda ekranlardaki yerini alması bekleniyor.

Gönül Yarası Dizisi Çekimleri Nerede Yapılıyor? İşte Dizi Seti

Çekimlerinin Antalya’da yapıldığı söylenen dizide Sırbistanlı bir kadın oyuncunun rol alacağı haberlerini de daha önce sizinle paylaşmıştık. Ancak yapımcılar şimdilik oyuncunun ismini saklı tutuyor.

Gönül Yarası dizisinin 2017’nin son aylarında veya 2018 başında ekranlarda olması bekleniyor. 2017’nin Eylül ve Ekim aylarında başlatılan dizilerinden reytinglerde alt sıralarda kalanlar 2018 sezonunda yayından kaldırıldığında Gönül Yarası dizisi için de uygun gün belirlenmiş olacak.

Gönül Yarası dizinin erkek başrol oyuncusu için Filinta ve Cesur Yürek dizilerinde izlediğimiz Onur Tuna’ya teklif gittiği öğrenilse de ünlü oyuncunun teklife ne yanıt verdiği henüz belirsizliğini koruyor. Dizinin yoğun konu akışına uygun bir oyuncu olduğu düşünülen Onur Tuna’nın cevabı netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.

Fazilet Hanım ve Kızları, Karagül, Kalbim Yangın Yeri, Bugünün Saraylısı, Yer Gök Aşk, Ihlamurlar Altında, Güz Yangını gibi birbirinden ünlü dizileri ekranlara taşıyan Avşar Film, yeni dizisi Gönül Yarası için de oldukça iddialı.

Gönül Yarası dizisinin tanıtım fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığında sizlerle paylaşacağız. Sizce dizi hangi akşam yayınlanmalı? Yoğun program akışına sahip kanallar sizce Gönül Yarasını hangi akşam ekrana getirmeli?

Gönül Yarası Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Rolleri