Gelinim Mutfakta’da Kim Elendi? Kendi İsteğiyle Hangi Yarışmacı Ayrıldı?


Güncelleme: 24 Kasım 2018 : 18:54
0

Kanal D‘nin büyük beğeni ile izlenen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta‘da bir haftanın daha sonuna gelindi.

Gelinim Mutfakta programı hafta içi her gün Fatih Ürek‘in eğlenceli sunumuyla Kanal D ekranlarında sevenlerini ekran başına topluyor.

180. BÖLÜMDE BÜYÜK ŞOK

Gelin ve kaynanalarının yarıştığı yemek programının 23 Kasım Cuma günü yayınlanan 180. bölümünde neler yaşandı?

KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta’nın 23 Kasım Cuma günü yayınlanan haftanın son bölümünde kim elendi? Ödülü kimler kazandı?

BİLEZİKLERİ KİM KAZANDI?

Yarışmacıları hafta içleri çeyrek altın ile haftanın finalinde ise 5 bilezikle ödüllendiren Gelinim Mutfakta’nın bu haftaki kazananı kim oldu?

YUFKA TATLISI YAPTILAR

180. bölümünde, Reyhan-Ezgi Yıldırım, İlhame-Hatice Cebiroğlu, Ziyafet-Elif Yeni ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çiftleri Karadeniz’in en sevilen yemeği “yufka tatlısı” tarifi ile yarıştılar.

EN DÜŞÜK PUANI KİM ALDI?

Gün sonunda 20 puan alarak en yüksek puanı toplayan Hatice çeyrek altını almaya hak kazandı. Gelinim Mutfakta’nın son gününde en düşük puanı ise gelin adaylarından Cansu ve Ezgi aldı.

REKOR PUAN ALDI

5 günün puanları toplandıktan sonra haftanın birincisi yine Hatice oldu. 57 puan toplayan Hatice, 5 bileziği almaya hak kazandı.Hatice bir günde 4 kayınvalideden de 5 puan alarak bir rekora imza attı.

BÜYÜK ŞOK YAŞANDI

Son ikiye kalan kalan isimler Cansu ve Elif oldu. Gelinim Mutfakta’nın sunucusu Fatih Ürek elenen ismi açıklayınca stüdyoda büyük bir şok yaşandı.

EN DÜŞÜK PUANI ALMASINA RAĞMEN ELENMEDİ

Doğum yaptıktan sonra yarışmaya geri dönen Cansu’nun en düşük puanı alarak elenmesi gerekirken beklenmedik bir gelişme yaşandı. Bir başka yarışmacı Cansu’nun yerine yarışmadan ayrılmak istediğin açıkladı.

EZGİ VE REYHAN YARIŞMADAN NEDEN AYRILDI?

Cansu’nun en düşük puanı alarak elenmesi gerekirken yarışmadan annesinin sağlık sorunları nedeniyle Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan yarışmaya veda etti. Cansu’nun elenmesi gerekirken Ezgi ve Reyhan’ın yarışmadan kendi istekleriyle ayrılmak istemesi herkesi şok etti.

İLGİNÇ TESADÜF

Cansu’nun doğum nedeniyle yarışmadan ayrıldığı hafta yerine Ezgi katılmıştı. Dün yayınlanan son bölümde ise Cansu’nun elenmesi gerekirken Ezgi’nin yarışmaya veda etmesi büyük bir tesadüF olarak görüldü.

Ezgi ve Reyhan’ın yarışmaya istedikleri zaman geri dönebilecekleri açıklandı. Gelinim Mutfakta yeni haftaya Pazartesi günü Kanal D ekranlarında yepyeni bölümleriyle başlamaya hazırlanıyor.