Gelinim Mutfakta Hatice Neden Çıktı? Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 2 Temmuz 2018 : 17:00
4

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta 2 temmuz pazartesi günü heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Yarışmanın sevilen yarışmacısı Hatice yarışmadan çekildi. Hatice neden yarışmadan çekildi çok merak edildi. Peki Hatice neden yarışmadan ayrıldı? İşte detaylar.

Hatice yarışmanın başladığı günlerden beri Kanal D ekranlarında yarışan isimdi. Seven hayran kitlesine hayli fazlaydı. İsmi bazı dedikodulara anılmış ve puanı düşük olmasına rağmen yarışmadan eklenmemişti. Bu olaylar Hatice’nin yapım şirketi tarafından korunduğu yönünde tartışmaların yaşanmasına neden olmuştu

25 yaşındaki Hatice kişisel nedenlerden dolayı yarışmadan ayrıldığını açıkladı. 2 temmuz pazartesi günü yaşanan bu olay ekran başındakilerinide şaşırttı. Şok etkisi yapan bu gelişme sonra rası Hatice’nin gerçek ayrılma nedeni çok merak edildi.

Hatice’nin Başak’ın dönmesinden sonra yarışmadan ayrılması akıllarda soru işareti oluşturdu. Hatice sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile cuma günü kayınvalidesi ile neden böyle bir karar aldıklarını açıklayacaktır söyledi. Hatice in gerçek ayrılma nedeni sizce ne olabilir? Yarışma sonrası stüdyafa yaşanan bir tartışmamı? Yoksa Başak ile arasında yaptıkları bir anlaşma mı?

4 YORUMLAR

Comments are closed.