Gelinim Mutfakta Cennet ve Annesi Kimdir? Yaşı, işi, Hayatı


Güncelleme: 28 Mayıs 2018 : 14:33
1

Gelinim Mutfakta bu hafta, 28 Mayıs 2018 Pazartesi yeni gelin ve kaynana ile haftaya başladı. Cennet ve Hüsne hanım Gelinim Mutfakta’ya dahil oldu. Hüsne Hanım daha ilk haftadan kızına 5 puan vererek tepkileri üzerine çekti. Gelinim Mutfakta Cennet ve Hüsne kimdir? Nereliler, yaşları ve işleri ne?

Hüsne hanım 28 pazartesi günü ilk günün puanlamasında kızı Cennet’e 5 puan vermesi ile kızının tabağını aradığı yönünde eleştirildi. Cennet bu duruma çok sevinirken Hüsne Hanım ise durumun olağan olduğunu şans eseri denk geldiğini söyledi. Oldukça hararetli tartışmalara neden olan bu dudum sonunda tatlıya bağlandı.

Cennet ve Hüsne Hanım yarışmaya Tokat’tan katılıyorlar. Cennet aslen Sivaslı ve 13 yıllık evli. 2 çocuğu olan Cennet biri 10 yaşında diğeri ise 4 yaşında 2 çocuğu var. 13 yıllık evli olduğunu söyleyen Cennet,  kayınvalide Hüsne Hanım ile yarışmaya katıldı. Yarışmaya anten ile gelen Cennet, “beni çekemeyen anten taksın” göndermesi ile yarışmaya giriş yaptı. Bu hareketi çok tepki aldı.

Günün yemeği Kırmızı Biber dolması idi. Tavuklu kırmızı biber dolmasının malzemeleri neler ve nasıl yapılır. İşte Kırmızı Biber dolması malzemeleri;


Tavuklu Kırmızıbiber Dolması Malzemeleri

500 gr tavuk göğsü

4 adet kapya biber

1 adet kuru soğan

1 diş sarımsak

1 adet domates

2 yemek kaşığı zeytinyağı

2 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

150 gr taze kaşar rendesi


 

Comments are closed.