Gelinim Mutfakta 9 Temmuz Pazartesi Var mı Yok mu? Ne Zaman Yayınlanacak?


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:05
0

Kanal D’nin sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta yeni haftaya seyircileri bir sürpriz yaşadı. 12:45’te başlaması gereken yarışma gelinim mutfakta ne yazık ki başlamadı. Hemen akıllara gelinim mutfakta bitti mi, final mi yaptı sorusu geldi. Hemen akıllardaki soru işaretini giderelim.

Gelinim Mutfakta neden 12:45’te başlamadı? Yarışma final mi yaptı yoksa sezon arası mı verdi? Korkacak bir şey yok, yarışmanın saati değişti. Gelinim mutfakta bundan sonra saat 16:00’da ekranlara gelecek. Yeni saatinde ekranlara gelecek olan yarışma yeni yarışmacılarla yoluna devam edecek.

Gelinim Mutfakta’da en son neler yaşanmıştı kısaca hatırlayalım. 6 Temmuz Cuma günü yarışmaya Tuğba veda etti. 2 hafta önce yarışmaya katılan Tuğba erken veda edenlerden oldu. Hatice daha önce yarışmadan çekildiği açıklamış ve bu olay tüm stüdyoda ve ekranlarda şok etkisi yapmıştı. Başak ise Hatice’nin yarışmadan çekilmeden önceki hafta elenmişti. Diğer taraftan Hatice’nin yarışmaya geri döneceği haberleri de ayyuka çıkmış durumda. İlgili haberimizi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz.

[mavitext]Gelinim Mutfakta Hatice Yarışamaya Geri Dönecek mi? için tıklayınız[/mavitext]

Yarışma şu anda Cansu, Özlem ve Şebnem 3lüsü ile devam edecek. 9 Temmuz pazartesi günü ise yarışmaya yeni bir isim katılacak. 9 temmuz pazartesi yeni yarışmacı kim merak edenler bu ismi sitemizden takip edebilirler.