Gelinim Mutfakta 5 Ekim Kim Birinci Oldu? 5 Bileziği Kim Aldı? Kim Elendi


Güncelleme: 12 Ekim 2018 : 00:02
0

Gelinin Mutfakta her gün günün birincisi olarak bir çeyrek altının kazanan gelinler haftanın finalinde yani 5 Ekim Cuma 5 altın bilezik alarak haftayı kapatacaklar. Peki 5 ekim Cuma gelinim mutfakta kim birinci oldu? 5 altın bilezigi kim aldı? gelinim mutfakta 5 Ekim kim gitti kim elendi ayrıntılar haberimizdedir.

Gelinim mutfakta dün ki heyecanlı dakikaları sizlerle paylaşacak olursak Reyhan kaynananın nazar boncuğu takan Tuğçe’nin kaynanası Sevgi geline küsmesi güne damga vurmuştu. Sevgi kaynananın gönlünü almak için Tuğçe bugün kaynanaların bulunduğu odaya gitti.

Bugün ise Kanal D ekranlarının eğlenceli programı Gelinim Mutfakta’da gelinler arasındaki gerilim devam etti. Birbirinden heyecanlı dakikaları Gelinler ellerinden geleni yaparak lezzetlendirme ye çalıştı. Sebzeli güveç yemeği ile kıyasıya yarışan Gelinler, Kaynanalar dan yüksek puan almak için ellerinden geleni yaptı.

Sevgi kaynana dün en yüksek puanı Başak geline verdu. kendi gelininin yemeğini 4 puan vererek biraz uzdu. Hanife kaynana ise en düşük puanı Tuğçe geline verip en yüksek puanı kendi gelini olan başak’a vererek 5 puanla dünün birincisi olarak günü kapattı. Öznur kaynana ise elinden geleni yaparak en yüksek puanı kendi geline vermeyi düşunsede en düşük puanı Sevgi kaynananın gelini Tuğçe geline verdi.

Gelinlerin ise cuma final gününe kadar toplamda puanlamaları şu şekilde oldu. Başak 63, Ezgi 49, Tuğçe 40, Yasemin 39 puan alarak 4 günü bitirdi ve güzel final gününe çevrildi. Gelinim mutfakta 5 Ekim Cuma alınan puanlar her şeyi değiştirebilir.Görünende 63 puanla 1. Başak gibi  Cuma günü göstermiş olduğu performans Değişmedi 5 Ekim Cuma haftanın birincisi gelinim mutfakta da Başak oldu.

Günün tatlısı aşure oldu. Herkes kendini aşure tatlısı da gösterecek. listede 500 gram buğday, bir su bardağı kuru fasulye, yarım su bardağı nohut, bir çay bardağı kuru üzüm, 10 adet kuru kayısı, 10 adet kuru incir, 1 paket vanilya, yarım su bardağı fındık, 1 adet orta boy elma, 4 adet karanfil, bir buçuk su bardağı toz şeker, 1 su bardağı sıcak su, 1 su bardağı süt ile hazırlanacak aşureyi bakalım kim en güzel şekilde hazırlayacak.

5 Ekim Gelinim Mutfakta’ da 5 altın bileziği kim aldı? Kim gelinim mutfakta’ dan elendi? Çeyrek altını kim aldı?

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran Gelinim Mutfakta yine altın dağıtmaya doyamıyor. Her gün birincisine çeyrek altın, hafta birincisine 5 altın bilezik veren yarışma her gün bomba gibi ekranlara geliyor. Bu gün haftanın finali olan Gelinim Mutfakta’ da kim birinci oldu? Ve kim yarışmaya veda etti.

Bu gün gelinler sütlü aşure yaparak maharetlerini sergiliyor. Gelinler yine birbirleri ile sürekli atışarak aşure yaptılar.

İlk puanlamayı Hanife hanım yapıtı. Hanife hanım gelinlere; Ezgi’ye 1 puan, Yasemin’e 4 puan, Tuğçe’ye 3 puan ve kendi gelini Başak’a 5 puan verdi. Yine gelininin tabağını buldu ve hem kendini hem gelinini sevindirdi.

İkinci olarak puanlamayı Reyhan hanım yaptı. Başak’a 1 puan, Yasemin’e 5 puan, Tuğçe’ye 3 puan ve kendi gelini Ezgi’ye 4 puan vererek yine gelinine 5 puan vermedi ama Yasemin’e verdiği için çok sevindi.

Üçüncü olarak Sevgi hanım puanlama yapıyor. Başak’a 3 puan, Ezgi’ye 1 puan, Yasemin’e 5 puan, ve kendi gelini Tuğçe’ye 3 puan vererek üzüldü.

Son olarak Öznur hanım puanlama yaptı. Ezgi’ye 3 puan, Tuğçe’ye 5 puan, Başak’a 1 puan ve kendi gelini Yasemin’e 3 puan verdi. Böylece günün birincisi belli oluyor.17 puanla bu günkü çeyrek altını Yasemin alarak mutlu oldu.

Ve günün en düşük puanını alan gelin 9 puanla Ezgi oldu. Ve haftanın en düşük puanını alan 54 puanla veda eden gelin Tuğçe oluyor. Ve haftanın yüksek puanını alıp 5 altın bileziği kazanan gelin 73 puanla Başak oluyor.